Kam uložit zboží. Výstavba hal zabrzdila, naštěstí jsou tu montované haly

Nemáme, zkuste to příští měsíc. I takovou větu můžete slyšet, pokud budete hledat skladovací prostory pro svůj podnik. Vysoké ceny zasáhly nejen do života běžných občanů, ale také do výstavby skladovacích hal v celé republice. Nejen, že je jich v poslední době k dispozici málo, navíc jsou drahé. A mnohé firmy si je tak nemohou dovolit. Bez nich jsou však neschopné provozu. Co teď? Odpovědí jsou montované plachtové haly.

Jestliže máte prostor, vyhráli jste

Pokud má vaše firma ve vlastnictví nebo v pronájmu rovný pozemek a chybí jen skladovací hala, máte vyhráno. Můžete si koupit nebo pronajmout montovanou plachtovou halu ve velikosti, kterou potřebujete. Že jste o tom ještě neslyšeli? Plachtové montované haly jsou v posledních letech velmi oblíbeným řešením skladovacích prostor. Využívají se však také jako výrobní haly nebo třeba garáže pro těžkou techniku.

Plachtové haly se používají také k zakrytí výkopů a firmy je využívají také jako prezentační stany nebo stany, ve kterých své zboží prodávají. Využití montovaných plachtových hal je tedy opravdu široké. A v době, kdy je k dispozici málo klasických opláštěných skladovacích prostor, jsou opravdu oblíbeným řešením. Moderní a kvalitní plachtové skladovací haly mají totiž spoustu výhod. Pojďme si tedy všechny výhody představit.

Jde o rychlé řešení

Včera bylo pozdě. Pokud hledáte halu už dlouhou dobu a včera bylo pozdě, jste u nás dobře. Halu vám dokážeme dodat opravdu rychle. Její montáž je zcela jednoduchá a rádi se o ni v případě potřeby postaráme. Stačí mít jen prostor, kde budeme halu montovat. Mělo by jít o rovinatý a zpevněný povrch. A do pár dní bude hala připravena k provozu. Překvapivě rychlé řešení vašeho problému, že ano?

Přemýšlíte nad tím, jak je to v případě montované plachtové haly se stavebním povolením? Můžete zůstat zcela v klidu. Žádné běhání po úřadech vás nečeká. Stavební povolení k montáži plachtové skladovací haly totiž není potřeba. Ulevilo se vám? Však jsme říkali, že plachtové haly mají opravdu mnoho výhod. Toto je bezesporu jedna z nich.

Finančně výhodná varianta

Nejen, že montovanou halu dokážeme dodat opravdu rychle a bez jakéhokoliv běhání po úřadech. Navíc nevysajeme vaši firemní kasu do posledního haléře. Montované haly jsou totiž ekonomicky výhodnou variantou rychlého vytvoření opláštěných skladovacích prostor. A to jak v případě přímého nákupu skladovací haly, tak v případě, že si halu pronajmete. Ceny jsou opravdu výhodné.

Máme pro vás ještě jednu opravdu skvělou zprávu. Pokud se nemůžete rozhodnout, zda je pro vás lepší halu rovnou koupit nebo si ji pronajmout, nechte si dobu na rozmyšlenou. Ano, i v případě, že halu potřebujete opravdu ihned. Můžete si ji od nás totiž prozatím pronajmout a za čas ji odkoupit. A za zvýhodněnou cenu. Při nákupu pochopitelně vezmeme v potaz, že jste halu již nějakou dobu využívali a byli jste našimi nájemci.

Při koupi lze haly i potisknout

Jestliže se rozhodnete, že si plachtovou halu pro své potřeby od nás pronajmete, dodáme vám pochopitelně plachtovou halu bez potisku. V případě, že se na nás obrátíte s tím, že halu chcete koupit, můžeme vám navíc nabídnout také potisk dle vašeho přání. Na hale tak můžete mít nejen logo, ale jakoukoliv reklamu nebo jiné sdělení. A pochopitelně je k dispozici i několik barevných variant plachet. Klasicky sice vyrábíme bílé haly, ale k dispozici je opravdu mnoho dalších možností.

Komentáře

Komentáře