Fotovoltaika a registr stavebních projektů

Registr stavebních projektů nabízí skutečně široké využití pro projektanty, stavební firmy, dodavatele stavebních materiálů, vybavení nebo třeba rekuperace a rovněž zmiňované fotovoltaiky vše online. RSP představuje klíčový zdroj příležitostí a díky tomu můžete být o krok před konkurencí.

Zdroj fotografií: Pexels.com

RSP představuje rozsáhlou databázi stavebních zakázek, kde najdete aktivně telefonicky zjišťované informace o stavbách v soukromém i veřejném sektoru. V této službě najdete všechny potřebné informace, například kde stavební zakázka bude probíhat nebo momentálně probíhá, kontakty na zodpovědné osoby, nebo informace o tom, jaké další projekty daný investor nebo projektant připravuje.

 

INSTALACE FOTOVOLTAIKY

I když to ze začátku nebyla levná záležitost, náklady byli příliš vysoké, ale dnes nám fotovoltaika nabízí ekonomické, ekologické ale především sociální výhody. Fotovoltaika představuje překvapivé řešení pro budoucnost domácností, ale i firem, které se snaží snížit svoji uhlíkovou stopu. Ze začátku však je třeba počítat s vyššími náklady se závislostí na povětrnostních podmínkách. Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na pravidelná čištění, která automaticky prodlužují životnost.

DATABÁZE DODAVATELŮ A PROJEKTŮ S FOTOVOLTAIKOU

Nebezpečí může spočívat v nespolehlivé instalaci, nevhodné volbě napájení nebo ve výběru nevhodného FVE zařízení. Vždy by se mělo jednat o individuální výběr, stejně jako otázka orientace fotovoltaických panelů vůči světovým stranám s přihlédnutím k současnému a případně budoucímu zastínění. Investoři by se měli mít na pozoru a spolupracovat pouze se spolehlivými dodavateli, kteří to s vámi myslí upřímně. A právě na https://www.registr-stavebnich-projektu.cz/ mohou dodavatelé získat informace až na 5 let dopředu.

 

DOTACE NA FOTOVOLTAIKU A KDO O NI MŮŽE POŽÁDAT?

majitel

stavebník

nabyvatel rodinného domu

nově i majitel rekreačního objektu, který je využíván i k trvalému bydlení

 

FOTOVOLTAICKÉ PANELY A JEJICH CENA

Amerisolar 550 Wp – cena cca 5 000,- Kč, skvělý poměr cena/výkon

EcoFlow 400 Wp – 3 000,- Kč, přenosný přístroj, který váží 15 kg

Jackery SolarSaga 200W – 14 000,- Kč

 

Komentáře

Komentáře