Prodej podílu pozemku, Kopřivnice, 373 m2

Kopřivnice

46 253 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Kopřivnici

Informace k pozemku

Zajistěte si jedinečný a hodnotný majetek s touto hlavní cestou vedoucí k dobře zavedené rezidenční oblasti. Tato vzácná nabídka představuje množství příležitostí pro prozíravé investory a strategické kupce.

Přístupová cesta se nachází ve vysoce poptávané rezidenční čtvrti, což zajišťuje stálý provoz a relevantnost. Vlastnictví přístupové cesty znamená kontrolu nad vstupními a výstupními body, což poskytuje zvýšenou bezpečnost pro okolní domy. Existuje možnost generování příjmů zavedením mýtného nebo poplatků za přístup, či nabídnutím prémiových služeb rezidentům, jako je lepší údržba cest, krajinářské úpravy nebo bezpečnostní hlídky.

Přístupová cesta může být dále rozvinuta pro poskytování dalších služeb nebo vybavení, a také lze nabídnout pronájem částí cesty utilitním společnostem pro infrastrukturní projekty. Zlepšený přístup a bezpečnost mohou vést ke zvýšení hodnoty okolních nemovitostí, což poskytuje dlouhodobé investiční výhody. Vlastnictví přístupové cesty poskytuje unikátní pozici vlivu v rámci komunity, umožňující spolupráci na místních iniciativách a zlepšeních.

Exkluzivně Vám nabízíme pozemek v katastrálním území Kopřivnice v okrese Nový Jičín, vhodné pro přímé hospodaření nebo jako stabilní investice. Jedná se o prodej 1/2 vlastnického podílu.

Tento pozemek je zapsán na LV 853 pod parcelním číslem: 3405/9 - o celkové výměře 373 m2.

Prohlídka? Rádi vás nasměrujeme, ale prohlídky si organizujte sami. GPS: 49°36'00.49"N, 18°07'22.66"E

V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Připravte si prosím číslo ID inzerátu.

Parametry pozemku

Cena
46 253 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Kopřivnice
Plocha nemovitosti
373 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vanessa Moreno

Vanessa Moreno

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu pozemků (ostatní) v Kopřivnici?

Podobné nemovitosti