Prodej bytu 3+kk, Vir, Chorvatsko, 63 m2

Vir, Chorvatsko

4 129 950 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

ID: 2024 Byt se střešní terasou je na prodej v centru ostrova Vir. Nachází se v menším bytovém domě s celkem 4 byty. Nachází se v 1. patře a náleží k němu polovina střešní terasy ve 2. patře budovy. Dále k bytu náleží 1 parkovací místo. Nemovitost je napojena na městský vodovod a kanalizaci.
Byt se skládá z kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje, terasy, dvou ložnic, koupelny a vstupní haly. Je kompletně zařízený a jako takový se prodává.
Dokumentace je v pořádku, na ceně je možné se dohodnout. Vzdálenost k moři je 600-700 m na severní straně ostrova, stejně jako na jih, pláž Jadro. Veškerá občanská vybavenost nezbytná pro život a turistiku se nachází v bezprostřední blízkosti.
Ostrov Vir leží v zadarském souostroví v jeho vnitřním pásu při jihozápadním pobřeží ostrova Pag v těsné blízkosti pevniny. Od ní (od poloostrova Privlaka) jej odděluje 3 m hluboký a 300 m široký průliv, který je přemostěný.

Oblíbené výletní místo

Zejména díky vybudování mostu je ostrov Vir často navštěvován obyvateli Zadaru, pro které představuje zajímavou a oblíbenou víkendovou rekreační oblast. Pláže na ostrově jsou převážně oblázkové. Krajina je plochá, místy porostlá borovicemi.

Hlavním střediskem ostrova Vir je stejnojmenná obec Vir, ležící v široké písečné zátoce Sapavac. V této zátoce naleznete více osad, např. Miljkovica a Radovanjica. Poblíž na pobřeží najdete zbytky bývalé benátské pevnosti ze 17. století.

Hezký výhled se návštěvníkům nabízí z nejvyššího bodu ostrova, z Bandire (112 m n.m.)
Ostrov Vir obohacuje během turistické sezóny velké společenské a zábavní programy, pro každého něco zajímavého. Je spojen turistickými loděmi s dalšími turistickými destinacemi, jako jsou známé křišťálově modré a písečné pláže Saharun, Kornati, Telašćica atd. Město Zadar je vzdálené cca. 25 km a letiště Zadar cca. 32 km. Nedaleko se nachází město Nin, které zdobí historické památky, a písečná pláž Kraljičina.
Města Zadar a Nin se nacházejí v bezprostřední blízkosti, což je velká výhoda pro bydlení a sezónní vyžití.
Je to ideální investice pro klidný život, proto je vhodný i pro turistický pronájem, který hostům poskytne idylickou dovolenou v městečku nedaleko Zadaru a Ninu.
Zadar je klidné, ale dynamické město na pobřeží Jaderského moře. Je bohatá na četné historické památky, společensky zábavné aktivity a středomořské speciality. Je mimořádně dobře spojen s různými národními parky, ostrovy zadarského souostroví, ale také s množstvím leteckých linek, které odlétají ze zadarského letiště Zemunik. To vše velkou měrou přispívá k výběru zahraničních turistů pro příjezdy turistů i pro nákup nemovitostí v těchto oblastech.

Parametry bytu

Cena
4 129 950 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Vir, Chorvatsko
ID
2023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
63 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Eva Kolínová

Eva Kolínová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti