Prodej pozemku pro bydlení, Hrusice, 992 m2

Hrusice

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc

(Vč. provize a právních služeb, zasíťovaný pozemek)

Prověřené firmy v Hrusicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme zasíťovaný stavební pozemek (lze postavit i dvojdům) pro bydlení v zeleni, klidu a na vlaku do Prahy. Pozemek je v přírodě Posázaví s výhledy do lesů a krásné přírody. Možno koupit i pozemek sousední.

Jedinečností je zejména:
- zasíťovaný pozemek na RD či dvojdův
- nádherná příroda s výhledy do zeleně
- hotové připojení na sítě - sítě na pozemku
- soukromí a klid, slepá ulice
- kompletní občanská vybavenost v obci
- super spojení s Prahou

Nachází se ve slepé ulici na okraji Hrusic v intravilánu obce Senohraby nad lesním údolím. Vzrostlé stromy ve staré zástavbě i celkové umístění nemovitosti poskytuje maximální klid i soukromí v zeleni.

Na pozemku lze dle platné územně plánovací informace (máme k dispozici) postavit soliterní RD, kdy v jednom RD mohou být dvě bytové jednotky. Nyní realizujeme připojení na veřejný vodovod a kanalizaci i připojení odběrného zařízení k distribuční soustavě ČEZ. Pozemek je tedy plně zasíťován!

Vzrostlá zeleň a velikost pozemků zajistí soukromí s výhledem na lesy v okolí. Krásné místo, klid, výhled, čistá příroda, polosamota, les - tím vším disponuje nabízená nemovitost.

Kompletní občanská vybavenost (obchody, restaurace, pošta, lékaři, zubaři, škola, školky atd.) je v 1 km vzdáleném centru Senohrab, odkud jezdí i přímý vlak do Prahy - Hlavní nádraží.

Vlaková stanice 800 m, klimatizované vlaky jezdí po 20-30 min. od brzkých ranních hodin do půlnoci. Veškerá občanská vybavenost v Senohrabech, vše jen pár minut od Prahy! Automobilem: D1 6 km (exit 21), Praha 26 km metro A (30min), Mnichovice 5,5 km, Říčany 13 km.

Velmi krásná lokalita s výhledy a lesy nabízí mnoho turistického i cyklistického vyžití. Doporučujeme pro klidné bydlení v krásné přírodě v blízkosti Prahy. Přijeďte si domluvit cenu a způsob financování dle Vašich možností.

Parametry pozemku

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Vč. provize a právních služeb, zasíťovaný pozemek
Aktualizováno
4. 6. 2024
Adresa
Hrusice
ID
256-NP00610
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
992 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX VIP

RE/MAX VIP

Černokostelecká 245, Říčany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Filip Kovařík

Ing. Filip Kovařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hrusicích?

Podobné nemovitosti