Prodej podílu pozemku, Útvina, 6629 m2

Útvina

218 757 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Útvině

Informace k pozemku

Nabízíme vám jedinečnou možnost zakoupit podíl 1/2 na pozemku o výměře 3 314,5 m² v klidné okrajové části obce Chylice u Útviny, okres Karlovy Vary. Celková výměra parcely č. 189/2 v katastrálním území Chylice u Útviny (LV č. 212) je 6 629 m².

KÚ: Chylice u Útviny
LV: 212
Parc.č. 189/2


I když není veden jako klasická zahrada, představuje skvělou alternativu pro ty, kteří hledají cenově dostupné místo pro rekreační využití. Díky jeho charakteru je zde možnost umístit karavan, maringotku, nebo buňku, což vám umožní vytvořit si vlastní útočiště bez nutnosti vysokých investic.

Možnosti využití:
Rekreační prostor – Umístěte zde karavan, maringotku nebo buňku a vytvořte si vlastní místo pro odpočinek v přírodě.
Pěstování a zahradničení – Ideální pro ty, kteří hledají klidné místo pro pěstování rostlin nebo menší zahrádku.
Útočiště od městského shonu – Klidná lokalita je ideální pro ty, kteří hledají únik od rušného městského života.

Prohlídka? Rádi vás nasměrujeme, ale prohlídky si organizujte sami.GPS: 50°05'04.74"N, 12°58'56.01"E

Tato nabídka je ideální pro ty, kteří chtějí investovat do prostoru s flexibilním využitím a rozumnou cenou. Získejte svůj vlastní kousek přírody v malebné a tiché lokalitě Chylic u Útviny – ideální místo pro rodiny s dětmi nebo každého, kdo hledá klidné útočiště. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!

V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Připravte si prosím číslo ID inzerátu.

Parametry pozemku

Cena
218 757 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Útvina
Plocha nemovitosti
6629 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vanessa Moreno

Vanessa Moreno

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu pozemků (ostatní) v Útvině?

Podobné nemovitosti