Prodej bytu 2+kk, Τσερκέζ Τσιφλίκ, Κύπρος - Kıbrıs, Kypr, 70 m2

Τσερκέζ Τσιφλίκ, Κύπρος - Kıbrıs, Kypr

6 883 250 Kč

(Cena v EUR 275 000 €)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Apartmán 2+kk, o rozloze 70 m², ihned u moře, Limassol, Kypr

Nabízíme apartmán 2+kk, ihned u moře o rozloze 70 m².
velikost terasy 11 m².
apartmán se nachází v 1. patře
rozložení apartmánu:
1 ložnice
1 obývací pokoj s kuchyňským koutem
1 koupelna
1 terasa

Apartmány v tomto resortu se prodávájí zcela luxusně vybavené.
Dokončení resortu je plánováno na konec roku 2023.
V Resortu je hlídané parkování pro všechny.

V tomto resortu nabízíme více podobných apartmánů.
Apartmány se nachází v oblasti s rychlým růstem, mezi Casinovým Resortem a Golfovým Resortem, v blízkosti centra města Limassol.
Život v tomto resortu, zahrnuje jedinečné aktivity a neuvěřitelné vybavení.
Vydejte se do přírody po zelené cyklostezce, běhejte mezi stromy nebo si zacvičte jógu, na pozadí bujné vegetaci. Zlepšete svou pohodu plaváním v bazénu, cvičením v supermoderní posilovně a hrajte tenis na moderních tenisových kurtech.
Nachází se zde také park o rozloze 10 000 metrů čtverečních je pečlivě upraven. V parku je k dispozici mnoho aktivit, které v sobě skrývají energii i klid.
Minimalismus v interiéru i exteriéru Sunset Gardens záměrně dodává všem architektonickým prostorům maximální sílu. Tyto prostory jsou navrženy tak, aby kladly důraz na přirozené osvětlení a materiály, s prosklenými dveřmi od podlahy ke stropu, které rámují výhled buď do vnitřních zahrad, na okolní golfové hřiště, nebo dokonce na Středozemní moře.
Tento resort je první svého druhu v Limassolu, která překypuje životem, úžasným komunitním vybavením a pozitivní energií.
Resort udržuje udržitelný vztah s místním ekosystémem, využívá obnovitelné zdroje energie a efektivní systémy nakládání s odpadními vodami a recyklacemi.

Pro více informaci a podobných nemovitostí navštivte naše stránky a nebo nás kontaktuje.

Parametry bytu

Cena
6 883 250 Kč
Poznámka k ceně
Cena v EUR 275 000 €
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Τσερκέζ Τσιφλίκ, Κύπρος - Kıbrıs, Kypr
ID
KYP-WL103
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
70 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

SEA. investments

SEA. investments

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti