Prodej bytu 2+kk, Higüey, República Dominicana, Dominikánská republika, 88 m2

Higüey, República Dominicana, Dominikánská republika

2 378 181 Kč

(Cena v USD 105 500 $)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Nádherný apartmán 2+kk, o rozloze 88 m², Punta Cana, Dominikánská republika

Nabízíme apartmán 2+kk v krásné Dominikánské republice.
Velikost apartmánu je 88 m².,

Rozložení apartmánu:
1 ložnice
1 obývací pokoj s kuchyňským koutem
1 koupelna
1 terasa
1 parkovací místo

Apartmán se nachází v 6. patře.
Apartmány se budou prodávat částečně vybavené, hotové podlahy, zdi, okna a dveře, dále součástí vybavení je: kuchyňská linka včetně spotřebičů, kompletní koupelna, včetně pračky a klimatizace v celém apartmánu. Nábytek nebude obsažen v ceně, ale bude x balíků na výběr a to od ekonomicky výhodného až po luxusní nábytek.

Apartmány lze koupit v různých platebních plánech.

Larimar Resort se nachází 15 minut od Punta Cany v Klifu 100 metrů nad mořem, odkud si můžete vychutnat vysněný výhled
na Punta Canu a Karibik.
Na okraji útesu se nachází umělé pláže a více než 3 kilometry dlouhá promenáda ve středomořském stylu s obchody, bazény, lagunami a restauracemi. Resort spojuje nádherný výhled a veškeré služby s výjimečným přírodním prostředím.

Jedná se o jedinečné město, které spojuje luxus a pohodlí se vším, co klient může potřebovat např. : volný čas, vzdělání, zdraví a bezpečí. Koncipováno jako chytré město, se díky technologiím stává zeleným, udržitelným a efektivním městem. Stručně řečeno, soběstačné město, navržené jako prázdninové město, jako druhé bydliště pro trvalé bydlení nebo, jako vysoce výnosná investice do nemovitostí.
Resort bude obsahovat také golfové hřiště pro začínající i zkušené hráče, umělé pláže, laguny, bazény, promenády, restaurace, bary, vodní sportoviště, fotbalové hřiště, tenisové hřiště, basebalové hřiště, basketbalové hřiště, wellness, střední a vysokou školu, zdravotní kliniku, nákupní centrum, běžecké dráhy, fitko a spoustu dalšího.

Resort je vzdálen pouze 15 minut od nejlepších pláží Punta Cany, 20 minut od letiště a 10 minut od nemocnice.
Resort samozřejmě obsahuje parkovací místa pro všechny, uvnitř města se bude jezdit na kole, golfovém vozíku a skůtrech.

V tomto resortu, nabízíme více podobných nemovitostí, pro více informací, nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
2 378 181 Kč
Poznámka k ceně
Cena v USD 105 500 $
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Higüey, República Dominicana, Dominikánská republika
ID
DOM-P606
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
88 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

SEA. investments

SEA. investments

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti