Pronájem bytu 3+kk, Lanškroun - Ostrovské Předměstí, Opletalova, 83 m2

Opletalova, Lanškroun, Ostrovské Předměstí

21 270 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie)

Prověřené firmy v Lanškrouně

Informace k bytu

Tento pronájem 3+ kk s velkou terasou je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení nebo pracovní prostor v dynamickém prostředí s mnoha možnostmi využití. Nabízíme k pronájmu velmi hezké, nové prostory, které jsou vybaveny s nejvyšší péčí a důrazem na kvalitu. Kuchyňská linka je kompletně vybavena moderními spotřebiči, které vám usnadní každodenní přípravu jídel. K dispozici jsou také pohodlné postele s kvalitními matracemi, které zaručí váš klidný spánek.
Tento nový prostor s dispozicí 3+kk ( označeno v půdorysu jako E.2.3.) je ideální jak pro kanceláře, tak pro bydlení. Prostory jsou navíc doplněny o velkou terasu s výhledem do zahrady, kde můžete relaxovat po náročném dni. Další výhodou je možnost pronájmu garáže hned u bytu za 1000Kč měsíčně, která poskytuje bezpečné parkování pro váš automobil.
Nachází se v centru Lanškrouna, což zaručuje snadný přístup ke všem potřebným službám a obchodům. Prostory se nacházejí v uzavřeném multifunkčním areálu, který nabízí širokou škálu sportovního a společenského vyžití. Můžete si tak užít vše, co tento areál nabízí, ať už jde o sportovní aktivity nebo společenské akce. Volné ihned. Nájemné činí 21270,-Kč/ 1 měsíc + spotřeba energií. Bez vratné kauce. Provize rk jednorázově 25737,-Kč vč. DPH.
Tento pronájem je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení nebo pracovní prostor v dynamickém prostředí s mnoha možnostmi využití.Volné ihned.

Parametry bytu

Cena
21 270 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Opletalova, Lanškroun, Ostrovské Předměstí
ID
2438
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
83 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
103 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Dana Beranová

Dana Beranová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Lanškrouně?

Podobné nemovitosti