Prodej ordinace, Rožnov pod Radhoštěm, Lesní, 270 m2

Lesní, Rožnov pod Radhoštěm

25 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 143 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Rožnově pod Radhoštěm

Informace k nemovitosti

Exkluzivní příležitost pro vaše podnikání v srdci Beskyd. Nabízíme k prodeji jedinečné zdravotnické zařízení s bohatou historií a vynikajícím renomé. Tento moderně vybavený objekt o celkové velikosti 270 m² je připraven k okamžitému provozu.

Nemovitost se nachází v Rožnově pod Radhoštěm, v prestižní lokalitě s krátkou dojezdovou vzdáleností z Valašského Meziříčí a Frenštátu pod Radhoštěm. Objekt nabízí několik ordinací, operační sál, místnost pro rentgen, dospávací pokoje, čekárnu, šatnu, sociální zařízení, skladovací prostory a kancelář, což poskytuje dostatek místa pro pohodlný a efektivní provoz.

Zdravotnické zařízení je kompletně vybaveno lékařským a technickým zařízením, včetně nábytku, počítačové sítě a vzduchotechniky. Stav objektu je výborný a zařízení je připraveno k okamžitému zahájení provozu bez nutnosti větších investic.

Vedle ordinace se nachází velké parkoviště, které umožňuje pohodlný přístup pro všechny návštěvníky. Lokalita je také dobře dostupná veřejnou dopravou, což zvyšuje atraktivitu této nabídky. Velkou výhodou této nemovitosti je strategická poloha v blízkosti nově zrekonstruovaného hotelu, která zajišťuje možnost ubytování pro pacienty.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Investujte do zavedeného zdravotnického zařízení s výjimečným zázemím a skvělou polohou. Tato nabídka představuje ideální příležitost pro rozšíření vašeho podnikání v krásném prostředí Rožnova pod Radhoštěm.

Parametry nemovitosti

Cena
25 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 5. 2024
Adresa
Lesní, Rožnov pod Radhoštěm
ID
0564
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
270 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
270 m2
Podlahová plocha
270 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Dominik Kocián

Dominik Kocián

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ordinací v Rožnově pod Radhoštěm?