Prodej rodinného domu, Čestice, 260 m2

Čestice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Česticích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Čestice, nedaleko Strakonic. Tento prostorný dům s velkou zahradou o rozloze 662 m² je ideální pro rodinné bydlení i rekreaci. Dům je kompletně podsklepený a disponuje velkou garáží. V domě se nachází dvě obytná patra, každé s velkými obývacími pokoji a balkony, které poskytují nádherné výhledy na okolní přírodu.

Ve zvýšeném přízemí se nachází vstupní veranda, ze které je možný přístup do každého patra zvlášť. Přízemí se skládá z dlouhé chodby vedoucí do sklepa, šatny, koupelny s WC, kuchyně se spíží, pokoje a obývacího pokoje s přístupem do dalšího pokoje. Patro má podobné dispoziční řešení jako přízemí. Z chodby je přístup do šatny, pokoje, kuchyně se spíží, obývacího pokoje s přístupem do dalšího pokoje, koupelny s WC před rekonstrukcí a vstupem na půdu. Půda je vhodná k půdní vestavbě, což umožňuje další rozšíření obytných prostor podle vašich představ.

Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci. U domu se nachází kaplička s plynovou přípojkou, což poskytuje flexibilitu pro případnou změnu na plynové vytápění. V současnosti je dům vytápěn kotlem na tuhá paliva.

Čestice jsou městys ležící v severozápadní části Jihočeského kraje, v okrese Strakonice. Obec se nachází zhruba 6 km západně od Volyně a necelých 13 km jihozápadně od Strakonic. V obci je k dispozici veškerá občanská vybavenost včetně mateřské a základní školy, obchodu a lékaře. Okolní příroda nabízí krásné výhledy a možnosti pro turistiku a rekreaci, s blízkým dosahem na Šumavu.

Je možná i výměna za byt s doplatkem. Pro více informací a domluvu prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tato nemovitost nabízí ideální kombinaci klidného bydlení s dobrým přístupem k městským službám. Přijďte se přesvědčit sami!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 5. 2024
Adresa
Čestice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
662 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 103 lidí

Prodejce

Ing. Patrik Paterna

Ing. Patrik Paterna

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Česticích (okr. Strakonice)?

Podobné nemovitosti