Prodej chaty, Kralupy nad Vltavou, 36 m2

Kralupy nad Vltavou

2 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 913 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právních služeb)

Prověřené firmy v Kralupech nad Vltavou

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej udržované zděné chaty o velikosti 36v m2 a zahradou o velikosti 408 m2 v chatové osadě Lobeč Kralupy nad Vltavou. Jedná se o uzavřenou zahrádkářskou kolonii poskládanou z rekreačních stavení s pečlivě udržovanými zahradami. Chata je situována na jih, je celá podsklepená a ve velmi dobrém stavu. Ve sklepě se nachází splachovací záchod, v přízemí obytná část s kamny, v podkroví ložnice.

Technické parametry:
Rozvod vody: - rozvod užitkové vody je z centrální nádrže zahrádkářské kolonie a to od dubna do listopadu, spotřeba vody se nehradí.
Elektřina: napětí 230W, platba se provádí do pokladny zahrádkářské kolonie dle spotřebovaných jednotek na elektroměru v chatičce (vždy na jaře)
Příjezd k chatě: Možné autem přímo ke vchodu na zahradu, parkování možné cca 100metrů od chaty, příjezd přes osadu Lutovník, nebo po betonové cestě směr Lešany. Možno pěšky cca 20min chůze od nádraží v Kralupech. Příjezdová komunikace je zpevněná.

Pozemek je svažitý se vzrostlými ovocnými stromy a krásným výhledem do okolní krajiny.

V případě zájmu o prohlídku mě, prosím, kontaktujte.

Parametry domu

Cena
2 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
18. 6. 2024
Adresa
Kralupy nad Vltavou
ID
0218-NP05780
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
36 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
408 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

Jiřina Laštovková

Jiřina Laštovková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti