Prodej zahrady, Děčín, 1196 m2

Děčín - Děčín III-Staré Město

177 147 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 844 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 1 196 m² v klidné okrajové části obce Děčín-Staré Město, okres Děčín. Tento pozemek se nachází na parcelách č. 987/1, 987/22 a 987/23 v katastrálním území Děčín-Staré Město (LV 1843).

Pozemek je jedinečnou investiční příležitostí s perspektivou budoucího rozvoje. Je zařazen do územního plánu jako oblast určená pro rekreační zástavbu s maximální velikostí stavebního objektu 45 m², specifikovanou jako „RI - individuální rekreace“. V této lokalitě je zpracována územní studie s konkrétním návrhem využití, což zajišťuje přehledné plánování a možnost realizace vašich projektů.

Kromě toho se pozemek nachází v blízkosti ploch s převažující funkcí bydlení, kde je plánováno rozšíření městské a příměstské zástavby. Tyto oblasti zahrnují různé plochy určené pro rodinné bydlení a doplňkové stavby, s plánovaným indexem zástavby 0,4. Vzhledem k přilehlým plochám, které jsou určeny pro bydlení a rozvoj občanské vybavenosti, je tato lokalita velmi atraktivní pro budoucí investice.

Pozemek je také součástí zóny zahrádkářských osad, kde je možné využít pozemek pro individuální zahrádky. Předpokládané využití zahrnuje areály a objekty pro krátkodobou rekreaci, s přístupem na základní technické vybavení, sportovní zařízení a další rekreační služby.

Prohlídky pozemku si můžete organizovat sami, ale rádi vám poskytneme potřebné informace a nasměrujeme vás. GPS souřadnice pro lokalizaci pozemku jsou 50°45'59.85"N, 14°13'51.09"E. Pro telefonickou komunikaci si připravte číslo ID inzerátu.

Parametry pozemku

Cena
177 147 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Děčín - Děčín III-Staré Město
Plocha nemovitosti
1196 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Vanessa Moreno

Vanessa Moreno

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Děčíně?

Podobné nemovitosti