Prodej rodinného domu, Bystřice pod Hostýnem - Hlinsko pod Hostýnem, 110 m2

Bystřice pod Hostýnem, Hlinsko pod Hostýnem

2 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 485 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Bystřici pod Hostýnem

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný dům 4 + 1 v klidné části obce Bystřice pod Hostýnem, v části obce Hlinsko pod Hostýnem. Tato cihlová nemovitost přináší obrovský potenciál pro investory, kteří hledají atraktivní příležitost pro zhodnocení svých financí. S podlahovou plochou 110m² a plochou sklepů 100 m² nabízí dostatek prostoru pro další rozvoj a rekonstrukci, přičemž možnost půdní vestavby dává možnost využití veškerého potenciálu nemovitosti.

Tato nemovitost se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti a veřejné dopravy, což zajišťuje vysokou atraktivitu pro případné nájemníky. Bezbariérový přístup a možnost převodu do osobního vlastnictví jsou dalšími faktory, které mohou zaujmout investory hledající dlouhodobě stabilní investici. Na dům je možnost čerpat dotace:,, Oprav dům po babičče a zelená úsporám."

Nemovitost je aktuálně před rekonstrukcí, což poskytuje ideální příležitost pro investory s vizí a schopností proměnit tuto nemovitost v moderní a atraktivní obytný prostor. Přítomnost garáže a dvou parkovacích míst zajišťuje pohodlné parkování pro obyvatele i nájemníky.

S výhodnou polohou v blízkosti veřejné dopravy a veškeré občanské vybavenosti nabízí tato nemovitost ideální příležitost pro investory hledající návratnost a stabilní příjem z pronájmu. Vedle nemovitosti je dětské hřiště, takže je nemovitost vhodná pro rodiny s dětmi. Investujte do budoucnosti s touto atraktivní investiční příležitostí v poblíž Bystřice pod Hostýnem.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
2 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 8. 2024
Adresa
Bystřice pod Hostýnem, Hlinsko pod Hostýnem
ID
223-NP02641
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
110 m2
Patro
1.
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
110 m2
Podlahová plocha
110 m2
Plocha nemovitosti
237 m2
Plocha zahrady
50 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Mgr. Jitka Černíčková, MBA

Mgr. Jitka Černíčková, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bystřici pod Hostýnem?

Podobné nemovitosti