Prodej zahrady, Kamenický Šenov, 640 m2

Kamenický Šenov

784 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 736 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kamenickém Šenově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji parcelu s krásným výhledem na okraji klidné žádané zahrádkářské kolonie v Kamenickém Šenově. Pozemek je nově zasíťován (pitná voda a elektřina) a je celý oplocený včetně vstupní branky a brány. Dostanete s k němu příjezdovou cestou, kde přímo u pozemku je prostor k parkování. Je zde možnost vystavět zahradní chatu, dle vizualizace v nabídce. Rozloha celého pozemku činí celkem 1280 m2 a k prodeji je nyní určena plocha cca 640m2.
Na parcele je vše připraveno pro krásné rekreační bydlení s výhledem na Šenovský vrch a do širokého okolí, v blízkosti krásných turistických a cyklistických tras Lužických hor a Českosaského Švýcarska s jeho pískovcovými skalami. Nedaleko tohoto místa je skalní útvar Varhany, město Nový Bor a Česká Kamenice, obec Sloup v Čechách s jezerem, skalním hradem a lesním divadlem.
Neváhejte se podívat a nechat se unést božským klidem, který vám umožní rekreace v tomto místě.

Parametry pozemku

Cena
784 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 5. 2024
Adresa
Kamenický Šenov
ID
24014
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
640 m2
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Lovecká

Mgr. Jana Lovecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Kamenickém Šenově?

Podobné nemovitosti