Prodej rodinného domu, Český Těšín, 85 m2

Český Těšín

3 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 395 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Českém Těšíně

Informace k domu

K prodeji řadové rodinné domky 79m2, v Polském Těšíně. Komplex 9 bytových rodinných řadových domů o ploše cca 85/79 m2 v mimořádně atraktivní lokalitě - Bobrek Wschód ul. Barteczka. Hlavní investiční předpoklady jsou zaměřeny na zajištění vysokého komfortu a nízkých nákladů na užívání objektů jejich cílovými vlastníky. Funkční uspořádání objektů a jejich umístění s výhledem přímo na jih umožňují realizaci převzatých předpokladů. Poloha investice umožňuje snadný a rychlý přístup do centra Těšína a na státní silnici S52 směrem na Bielsko-Biała a na hranice s Českou republikou.
Každá budova má 2 vyhrazená parkovací místa (bez garáže). V krytém vstupním prostoru je možné situovat malou externí technickou místnost. Přímo od vstupu vede pohledová osa do zahrady. Každá budova má vyhrazenou zahradu umístěnou na jižní straně s prostorem pro terasu zajišťující vysoký pocit pohodlí a intimity. Zastřešení plochy terasy kromě funkčních hodnot optimalizuje oslunění denní plochy v létě.
V přízemí se nachází obývací část s otevřeným kuchyňským koutem, jídelnou a obývacím pokojem. Dále se v přízemí nachází WC, zádveří a velká technická místnost. Otevřené schodiště opticky zvětšuje obytnou část a zároveň poskytuje samostatný přístup do intimní zóny v prvním patře.
V prvním patře jsou 3 pokoje a koupelna. Funkční uspořádání poskytuje skvělé možnosti pro individuální design interiéru. Je také možné si podkroví upravit svépomocí. Díky velkému nasazení a vášni developer staví ty nejlepší možné domy - promyšlené, velmi funkční a prosluněné. Možnost využití půdních prostor o velikosti 6m2
Hlavním dodavatelem je zkušená stavební firma z Těšína, která dokončila mimo jiné výstavbu 20 řadových rodinných domů umístěných nad současnou investicí. Plánovaný termín dokončení první etapy investice (t.j. 5 řadových domů) je léto 2024.
Přijímáme také rezervace na 4 segmenty druhé etapy investice, plánované dokončení je léto 2025.
Ceny zahrnují:
developerský stav budovy
2-funkční plynový kotel se zásobníkem teplé vody
Okna technologie HS/HST
rolety
příjezdová cesta + 2 parkovací stání / úprava - dlažba /
terasa dlážděná kamenem. Lze se dohodnout s firmou na kompletním dokončení.
Kontaktujte nás pro další informace.
U krajních domů je cena navýšena o 600000 Kč.

Doporučuji prohlídku!

Parametry domu

Cena
3 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 5. 2024
Adresa
Český Těšín
ID
2052
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
85 m2
Plocha nemovitosti
300 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Roman Seremek

Roman Seremek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českém Těšíně?

Podobné nemovitosti