Prodej chaty, Napajedla, 40 m2

Napajedla

820 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 908 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Napajedlech

Informace k domu

nabízíme zděnou chatku ve velmi dobrém stavu ve střední části osady Svatojánky s překrásným výhledem. Chata je zděná z cihelného zdiva, suterén kamenný, sedlová střecha je krytá plechem, zateplená vatou vč. folie, fasáda i střecha nově natřená. V suterénu je sklípek, místnost pro zahradní nářadí a WC. V přízemní části je obytný prostor s kuchyňským koutkem a prostorným balkonem, propojeno žebříkem do podkrovní ložnice, okna jsou dřevěná zdvojená, vytápí krbová kamna na dřevo. Objekt je napojen na elektřinu 230/400V, WC má odpad do jímky se štěrkem, původní majitel připravil v chatě rozvody vody, ale je nutné vybudovat vlastní vrt, voda pouze užitková ze společné studny a dešťová. Součástí podezdívky chaty je krbové ohniště.
Okolí chaty je upraveno terasami, osázeno ovocnými stromy a keři, vše s celkovou výměrou 390m2.
Zastavěná plocha je 16 m2, užitná plocha chaty je cca 40m2, zahrada 374m2. Osada oplocená, příjezd je možný po zpevněné komunikaci k osadě, k chatě možno přijet po travnaté cestě.
Zůstává veškeré vybavení vč. zahradního nářadí, sekačky, el. řetězové a teleskop. pily.

Parametry domu

Cena
820 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 5. 2024
Adresa
Napajedla
ID
N119
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
16 m2
Podlahová plocha
40 m2
Plocha nemovitosti
390 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 65 lidí

Prodejce

Radana Šímová

Radana Šímová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Napajedlech?

Podobné nemovitosti