Prodej pozemku pro bydlení, Lučice, 547 m2 (ID: 2165855)

Lučice

930 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 432 Kč /za měsíc

(včetně právního a realitního poprodejního servisu)

Prověřené firmy v Lučicích

Informace k pozemku

Dovolujeme si Vám ve výhradním zastoupení nabídnout k prodeji zajímavý pozemek zahrady s chatkou nacházející se v malebném kraji Vysočina, na hranicích obce Lučice a jižní částí Janovce, vesnicí, která je součástí a základní sídelní jednotkou obce Lučice. Nabízený pozemek je určený především k rekreaci a relaxaci, případně i k bydlení, ale hlavně těm co touží po maximální ničím nerušené oáze klidu a soukromí v samotném lůně přírody pro Vás i Vaše blízké, pozemek samostatně situovaný z jedné strany hned u lesa a současně z druhé strany komfortně dostupný z méně frekventované asfaltové veřejné cesty.

Jedná se o zahradu s chatkou o výměře cca 15 m2, která leží na velmi klidném místě v obci Lučice, která je obklopená nádhernou přírodou, lesy, loukami, skalami, obcí protékajícím Lučickým potokem, který je pravostranným přítokem řeky Sázavy a s Pilským rybníkem.

Pozemek je téměř rovinatý, vede k němu asfaltová příjezdová cesta, která je v zimním období udržovaná a sypaná škvárou, neboť se pozemek nachází nedaleko chráněné krajinné oblasti Železné hory. Celková plocha výměry pozemku činí 547 m². Na ploše, kde stojí chatka, stál původně rodinný dům, dle ÚP je vhodný pro rekreační výstavbu. Možnost parkování přímo na vlastním celooploceném pozemku.

Lučice se nachází v okruhu mezi městy Světlou nad Sázavou, vzdálené od Lučice 8 km, Havlíčkova Brodu vzdáleného 10 km, obcí Lipnicí nad Sázavou vzdálenou 11 km, Humpolcem a nájezdem na D1 vzdálených 21 km.

Obec disponuje základní vybaveností jako je základní a mateřská škola, víceúčelovým sportovním hřištěm, Českou poštou, ochodem s potravinami obchodního řetězce COOP družstvo HB a autobusovou zastávkou s linkami č. 600 070 a č. 600 930 IDS Vysočina. Celou obcí a jejím krásným okolím nás provede cyklistická "Stezka poznání" či koňská stezka, koupaliště Veselý Žďár vzdálené pouze 4 kilometry.

První dochovaná písemná zmínka o Lučici je z roku 1352, pověst praví, že vznikla mnohem dříve. Kdysi tady bývaly hluboké lesy plné zvěře a paní ze sousedního statku ráda jezdívala na lov. Jednoho dne se jí kůň splašil, ženu shodil a ta byla na místě mrtvá. Na památku této nešťastné události byl v těch místech vystavěn kostel zasvěcený sv. Markétě a kolem něho postupně vyrůstala vesnice. Čistou krásu gotického kostela jen podtrhují vzácné nástěnné malby z druhé poloviny 14. století. V jeho sousedství stojí další ozdoba a dominanta Lučice, škola z roku 1922.

Parametry pozemku

Cena
930 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního a realitního poprodejního servisu
Aktualizováno
17. 8. 2024
Adresa
Lučice
ID
211
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
547 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jiří Feyrer

Mgr. Jiří Feyrer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lučicích?

Podobné nemovitosti