Prodej rodinného domu, Těškov, 220 m2

Těškov

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Těškově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásný moderní rodinný dům s dispozicí 5+kk až 7+kk se zahradou v Těškově na Rokycansku.

Dvoupodlažní dům s obytným přízemím a podkrovím leží na krásném místě na východním okraji obce v těsné blízkosti rozsáhlého lesa s výhledem do polí.
Zastavěná plocha 145 m2, užitná plocha přízemí a podkroví 220 m2, zahrada 855 m2.

V přízemí je luxusní byt 4+kk s velkou koupelnou a technickou místností, podkroví možno řešit variabilně – v současné době je zde dokončen menší rohový pokoj a hrubá stavba koupelny, hlavní prostor podkroví je možné využívat vcelku jako velkou pracovnu či ateliér, možná je ale také vestavba dalších pokojů.

Štítové průčelí a obývací pokoj s jídelnou jsou umístěny ve výklenku situovaném k jihu, z obývacího pokoje vedou dvoukřídlé francouzské dveře do pergoly na západní straně domu, další francouzské dveře jsou v kuchyni na jižní straně. Hlavní podkrovní prostor osvětlují čtyřdílné arkýřové okno a dvoukřídlé francouzské dveře vedoucí na balkón nad jídelnou, v koupelně a rohovém pokoji jsou střešní okna.

Okna plastová, oboustranně probarvená, vchodové dveře plastové, střešní okna Velux, interiérové dveře obložkové CAG.

Stavba je navržena a provedena ve vysoce úsporné energetické třídě B, otopný systém je tvořen tepelným čerpadlem Panasonic a podlahovým topením v přízemí i podkroví. Tepelné čerpadlo také zajišťuje ohřev vody.

Obvodové zdivo z cihelných tvárnic Heluz, fasáda zateplena izolací, stropy betonové montované - systém BS Klatovy, schodiště betonové lité, krov dřevěný vaznicový, střešní krytina pálené tašky Tondach.

Dům je připojen k rozvodu elektřiny, zdrojem vody je vlastní vrt o hloubce 30 m, odpady svedeny do domovní ČOV, dešťové vody svedeny do betonové akumulační nádrže. V ulici rovněž obecní vodovod, k němuž je případně možné se připojit. Plyn není zaveden.

Stavební povolení bylo vydáno v roce 2015, stavba v dnešní podobě byla realizována v letech 2015 – 2017.

Zahrada je téměř rovinatá, s mírným sklonem směrem k jihu.

Přístup po asfaltové ulici s veřejným osvětlením, pohodlné parkování na vlastním pozemku.

Na přímo sousedících pozemcích v současné době nestojí žádná další stavba, nejbližší dům je vzdálený zhruba 70 m. 100 až 200 metrů od domu začíná rozsáhlý les rozprostírající se mezi Těškovem a Sirou. Možnost pozorovat srnky na louce přímo u zahrady je zde běžná.

V obci Těškov je obecní úřad, zastávka autobusu, prodejna COOP, fotbalové hřiště, dětské hřiště, restaurace. V nedalekém Mýtě je základní i mateřská škola, ZUŠ, zdravotní středisko, lékárna, dům s pečovatelskou službou, obchody, restaurace, čerpací stanice, STK, sportovní zařízení, nájezd na D5, železniční i autobusová stanice na trati Praha-Plzeň. Veškerá nadstandardní občanská vybavenost v Rokycanech.
Nejbližší nájezd na D5 v Mýtě je vzdálený cca 3 km, Rokycany 11 km.

Možnost financování hypotékou, s jejím vyřízením případně rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 6. 2024
Adresa
Těškov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pro-nemovitosti Kraus

Malé náměstí 122, Rokycany, Střed

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

JUDr. Michal Kraus

JUDr. Michal Kraus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Těškově?

Podobné nemovitosti