Prodej činžovního domu, Louny, Jeronýmova, 251 m2

Jeronýmova, Louny

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Lounech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům se třemi bytovými jednotkami umístěný na pozemku s obdélníkovým půdorysem a převažující západo-východní orientací vůči světovým stranám, o celkové výměře 296 m2, situovaný v širším centru města Louny, v ulici Jeronýmova. Objekt domu je umístěn u uliční čáry, je řadový (poslední v řadě) a sestává ze dvou nadzemních podlaží, využitého podkroví a je cca z jedné čtvrtiny podsklepený.
Dům prošel v letech 2017 a 2018 kompletní rekonstrukcí: nový krov, střešní plášť, klempířské prvky, zateplení pláště domu v severní a západní části, nová fasáda, nová okna, nové vnitřní rozvody IS (voda, odpady, elektrické rozvody), nové topení včetně rozvodů a plynových kotlů (samostatný kombinovaný plynový kotel pro každou bytovou jednotku/každé nadzemní podlaží), nové interiéry a zařizovací předměty domu, celková rekonstrukce zahradního domku, vybudována pergola, vnější úpravy u domu (dlážděné chodníky, sadové úpravy zahrady)…
V domě jsou umístěny 3 bytové jednotky:
1.NP – průjezd, který propojuje zahradu domu s ulicí Jeronýmova, průjezdem se vstupuje také do domu, resp. do prostoru schodiště, kterým lze nastoupat do vyšších poschodí, nebo sejít do prostoru sklepa. Z hlavní podesty je přístupný byt o dispozici 2+kk s příslušenstvím a podlahové ploše 55 m2, kdy vlevo od vstupní chodby je umístěna koupelna se sprchový koutem, společná s toaletou a kuchyně a vpravo je umístěný obývací pokoj a ložnice.
2.NP – z podesty schodiště ve druhém nadzemním podlaží je přístupný byt o dispozici 3+kk s příslušenstvím a podlahové ploše 85 m2, kdy vpravo ze vstupního prostoru vstoupíme do koupelny s rohovou vanou společné s toaletou, vlevo do hlavního obytného prostoru, který je otevřený a propojuje kuchyňskou, jídelní a obytnou část. Odsud lze pak vstoupit do dětského pokoje či další chodbou do šatny a ložnice.
3.NP - z podesty schodiště ve druhém nadzemním podlaží je přístupný také půdní byt, kdy poslední rameno schodiště je již součástí půdní vestavby. Půdní byt je koncipovaný jako otevřený obytný prostor s příslušenstvím, prosvětlený vikýřem a střešními okny, o celkové podlahové ploše 85 m2. Po vstupu do prostoru navazuje napravo část s kuchyňským prostorem (kuchyně není osazena) a prostorná koupelna se sprchovým koutem i vanou, společná s toaletou. Ke schodišťové zdi při vstupu do prostoru přiléhá komora, která je umístěna v zešikmené části pod konstrukcí střechy. V původním architektonickém návrhu rekonstrukce domu je počítáno ještě s vybudováním dvou sádrokartonových příček, které v severní části dělí půdní prostor, čímž vzniknou další dva pokoje (tyto příčky nejsou realizovány).
Zahrada – průjezdem lze vstoupit na zahrádku za domem, která je osázena okrasnými keři, dominuje jí jeden vzrostlý ořešák, severo-západním rohu je umístěna krytá pergola s posezením, v protějším rohu se nachází kompletně zrekonstruovaný zahradní domek s rozvody elektrické energie a vody.
PENB se zpracovává, uvádíme třidu energetické náročnosti „G“. Další informace v RK.

Parametry nemovitosti

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Jeronýmova, Louny
ID
3838
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
251 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
154 m2
Plocha nemovitosti
296 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Ing. Jaroslav Dostál

Ing. Jaroslav Dostál

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Lounech?

Podobné nemovitosti