Prodej vily, Černošice, Berounská, 460 m2

Berounská, Černošice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Černošicích

Informace k domu

Prodej vily v Černošicích
Hledáte ideální rodinné bydlení v klidné a prestižní lokalitě? Máme pro vás jedinečnou příležitost!

Nabízíme k prodeji impozantní cihlovou vilu v Černošicích v ulici Berounská, která vás okouzlí svým prostorem, kvalitním zpracováním, jedinečným umístěním a krásnými výhledy do přírody a na Cukrák.

Vila je částečně podsklepená. V prvním podzemním podlaží se nachází prádelna se sušárnou, technická místnost, skladovací prostory a sauna. Dům dále disponuje dvěma nadzemními podlažími, která poskytují dostatek komfortu i pro početnou rodinu, a podkrovím, které zahrnuje jednu bytovou jednotku. Tato jednotka je ideální jako samostatné bydlení pro hosty, hospodyni nebo rodinné příslušníky. Celková plocha domu činí přes 600 m2, užitná plocha je přibližně 460 m2. Vila stojí na mírně svažitém pozemku o rozloze 1000 m2, což poskytuje dostatek venkovního prostoru pro relaxaci s krásnými výhledy a okrasnými stromy. Zahrada je oázou klidu a ideálním místem pro trávení volného času. Vila se nachází v oblíbené, bezpovodňové části Černošic.

Nemovitost je postavena z porothermu a lícové cihly, což zajišťuje výbornou odolnost a izolační vlastnosti. Střecha je sedlová. Interiér je vybaven dřevěnými podlahami a keramickou dlažbou, které dodávají domu eleganci a kvalitu. V obývacím pokoji najdete krb, který vytváří útulnou atmosféru. Dominantou domu je také dřevěné schodiště, krásný otevřený prostor s vysokými stropy a prostorná galerie nad schodištěm. Samozřejmostí je velké množství ložnic a koupelen, fitness, kompletně vybavená kuchyň, šatna a další.

Součástí nemovitosti je také zabezpečovací systém, vjezdová brána na dálkové ovládání, dvougaráž, prostorný bazén s protiproudem a sauna v interiéru.

Vila se nachází v prestižní lokalitě Černošic, která je známá svým klidem, bezpečím a vynikající dostupností do Prahy. Ulice s nadstandardními domy a docházková vzdálenost ke škole zajišťují pohodlný život. Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol a zdravotnických zařízení.

Tato nemovitost představuje perfektní kombinaci prostoru a pohodlí. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči! Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 6. 2024
Adresa
Berounská, Černošice
ID
01538
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
460 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Barbora Honischová

Barbora Honischová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Černošicích?

Podobné nemovitosti