Prodej pozemku pro bydlení, Svinošice, 310 m2 (ID: 2171055)

Svinošice

3 580 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 061 Kč /za měsíc

(Cena vč. provize a právních služeb)

Prověřené firmy v Svinošicích

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 310 m², umístěný v obci Svinošice, která se nachází 18 km od Brna.
Pozemek, sestávající z parcel čísla 79 a 80, má vyřízené stavební povolení pro výstavbu jednopodlažního rodinného domu s obytným podkrovím a sedlovou střechou se sklonem 30°. Dům má plánované rozměry 14.5 x 7.6 m.

Všechny potřebné inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, elektrická energie, plyn) jsou dostupné na hranici pozemku. Přístup na pozemek zajišťuje obecní asfaltová cesta, která je umístěna přímo vedle pozemku.
Svinošice jsou malou obcí s přibližně 350 obyvateli, situovanou v blízkosti Moravského krasu a na jižním úpatí Dubového kopce. Obec nabízí základní občanskou vybavenost včetně budovy obecního úřadu s kancelářemi a veřejnou knihovnou, kulturního domu a mateřské školy. Najdete zde také hostinec, hotel a několik soukromých provozoven služeb. Obec je plně zasíťovaná a nabízí možnost bezdrátového připojení k internetu.

Tento pozemek představuje vhodnou příležitost pro ty, kteří hledají místo pro výstavbu rodinného domu v klidné oblasti s dobrým dopravním spojením do Brna a Blanska.
Pokud máte zájem o více informací nebo si přejete domluvit prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
3 580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. provize a právních služeb
Aktualizováno
4. 6. 2024
Adresa
Svinošice
ID
197-NP04761
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
310 m2
Elektřina
230V
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Magnum

RE/MAX Magnum

Banskobystrická 819/52, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Jan Sigmund

Ing. Jan Sigmund

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Svinošicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti