Prodej činžovního domu, Ústí nad Labem, 824 m2

Ústí nad Labem - Krásné Březno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji činžovní dům se 7 bytovými jednotkami a komerčním prostorem o celkové ploše 381m2, v Ústí nad Labem, Krásné Březno, ulice Zolova. V činžovním domě se nachází 7 bytových jednotek a komerční prostor.
Dispozice - 6x 3+1 - výměry jednotlivých bytů 75m2, 1x 1+1 - výměra bytu 30m2, komerční prostor s výměrou 110m2. 6 bytových jednotek zapsaných v RÚIAN - kolaudováno jako byty. Vstoupit do činžovního domu je možné 3 oddělenými vchody. Parkování pod uzavřením, nová vjezdová brána a oplocení. Aktuální výběr čistého měsíčního nájemného je cca 80.000,- Kč. Součástí nájmu je platba za umístění vysílače BTS mobilního operátora cca 100.000,- Kč/rok + pronájem reklamní plochy na fasádě domu cca 40.000,- Kč/rok. Skladba nájemníků je stabilní s dobrou platební morálkou. Potenciál domu je v půdním prostoru - možnost dobudování 2 bytových jednotek + pronájem druhé reklamní plochy na fasádě domu cca 40.000,- Kč/rok. Po stavebně - technické stránce je činžovní dům ve velmi dobré kondici. K výměně páteřních rozvodů vody, odpadů, elektřiny, plynu a ústředního topení došlo při rozsáhlé rekonstrukci v roce 2005. Každý byt má svůj vlastní plynový kotel. Činžovní dům je podsklepen a v části prostor jsou vybudované kóje. V tomto roce byla provedena výměna plastových oken a 3 plynových kotlů v celkové výši cca 800.000,- Kč. Stáří jednotlivých plynových kotlů v činžovním domě nepřesahuje délku 3 let. Krytinu tvoří hliníkové šablony. Zajímavá investice, vřele doporučujeme. Bližší informace u makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 6. 2024
Adresa
Ústí nad Labem - Krásné Březno
ID
740
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
824 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MD Reality

Za sokolovnou 1284/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Martin  Diviš

Martin Diviš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti