Prodej apartmánu, Dolní Morava, 298 m2

Dolní Morava

6 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 406 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Dolní Moravě

Informace k nemovitosti

Stavební pozemek o rozloze 1632 m2 v klidné části obce Velká Morava. Mírně svažitý pozemek orientovaný na západ nabízí ideální podmínky pro výstavbu moderního apartmánového domu.

Součástí pozemku je již vydané stavební povolení na výstavbu 4 apartmánů o dispozici 2+kk a 6 parkovacích stání od brněnského architekta Michala Kristena. Navržená stavba je podsklepená, což umožňuje využití dalšího prostoru pro uskladnění a technické zázemí. Celková plocha apartmánů je 231,5 m2 + 33,4 m2 teras a 33 m2 sklepů.

K parcele jsou přivedeny sítě NN a vodovod, kanalizace je navržena jako splašková. Hlavním zdrojem vytápění jsou krbová teplovzdušná kamna a jako doplňkový zdroj pro temperování prostor jsou el. přímotopné panely.

Na pozemku je dostatek místa pro vybudování wellness zóny, která může být skvělým lákadlem pro návštěvníky apartmánů. Ubytovat lze až 16 osob.

Lokalita nabízí perfektní podmínky pro lyžování, v blízkosti se nachází Ski areál Větrný vrch (2 km) a Ski areál Dolní Morava (5 km).

Pro bližší informace kontaktujte RK.

Parametry nemovitosti

Cena
6 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 6. 2024
Adresa
Dolní Morava
ID
02908
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
298 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Habas

Lukáš Habas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů v Dolní Moravě?

Podobné nemovitosti