Prodej bytu 1+1, Hronov, Hostovského, 40 m2

Hostovského, Hronov

1 630 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 768 Kč /za měsíc

(včetně realitního a právního servisu)

Prověřené firmy v Hronově

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji pěkný byt 1 + 1 v Hronově. Byt o velikosti 40 m2 je v osobním vlastnictví a je v 6. patře zatepleného panelového bytového domu. K bytu patří lodžie (2,5 m2), která je na patře. Orientace světových stran – byt k jihu, lodžie k severu.

Byt je po částečné rekonstrukci – nová kuchyňská linka, nové podlahy – lino, nové dveře - včetně vchodových a plastová okna se žaluziemi. Pěkné obklady v koupelně s vanou a na samostatném WC. V bytě je odvětraná šatna, velká okna a vestavěná předsíňová stěna. Byt je velmi pěkný, prostorný a prosvětlený.

Dům je po revitalizaci - střecha, zateplení, nové lodžie, stoupačky, výtah. K bytu patří sklep a společná kolárna. Bezproblémové parkování u domu. Moc pěkný byt s dobrými sousedy je ihned volný. Občanská vybavenost je perfektní - v docházkové vzdálenosti jsou obchody, školy, školka, centrum města, vlakové i autobusové nádraží, divadlo i zdravotní středisko. Se zajištěním financování Vám rádi pomůžeme. Projděte se bytem virtuálně ve 3D scanu a přijďte na prohlídku. ☺ V případě více zájemců bude rozhodovat nejvyšší nabídka.

Parametry bytu

Cena
1 630 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně realitního a právního servisu
Aktualizováno
2. 8. 2024
Adresa
Hostovského, Hronov
ID
N01413
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 41 lidí

Prodejce

Ing. Martina Tichá

Ing. Martina Tichá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Hronově?

Podobné nemovitosti