Prodej rodinného domu, Doudleby nad Orlicí, Fűgnerova, 90 m2

Fűgnerova, Doudleby nad Orlicí

Rezervováno
2 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 343 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Doudlebech nad Orlicí

Informace k domu

Menší rodinný dům v Doudlebách nad Orlicí, ul. Fügnerova, 4+1, zahrada, zastavěná plocha 60 m2, celková plocha pozemku 294 m2, pěkné a klidné místo v blízkosti centra. Menší rodinný dům na pěkném místě přímo u řeky s pěknou zahradou. V 1. nadzemním podlaží vstupní veranda, chodba s umyvadlem a sprchovým koutem, kuchyň s jídelnou a obývací pokoj. Z chodby je přístupná zahrada a dvě ložnice v podkroví. Vytápění v domě je řešeno jako lokální plynovými přímotopy (WAF), dům je napojen na obecní vodovod i vlastní studnu, odpady svedeny do žumpy, v ulici možnost napojení na kanalizaci. Průběžně udržovaný stav, poslední rekonstrukce proběhla před cca. 25 lety (podkrovní místnosti, fasáda, izolace), jinak stav původní.

Dům se nachází v docházkové vzdálenosti od centra obce s dostatečnou občanskou vybaveností (škola, školka, obchody, služby, hřiště, pošta ….), dobrá dopravní dostupnost do okolních větších měst se zajímavými pracovními příležitostmi (Rychnov nad Kněžnou, Kvasiny …) . Nabídka vhodná pro klienty, kteří hledají skromné a finančně dostupné bydlení v rodinném domku se zahradou na pěkném místě v blízkosti přírody.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
2 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Fűgnerova, Doudleby nad Orlicí
ID
990
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
294 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Pavel Vacek

Pavel Vacek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Doudlebech nad Orlicí?

Podobné nemovitosti