Prodej rodinného domu, Březolupy, 95 m2

Březolupy

3 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 109 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize, právních služeb advokátní kanceláře.)

Prověřené firmy v Březolupech

Informace k domu

Prodej řadového rodinného domu 3+1, Březolupy. Selské stavení bylo v průběhu času přebudováno pro potřeby současných obyvatel.
Z centrální chodby vcházíme do tří neprůchozích pokojů, kuchyně, koupelny s vanou s WC, Dále do sklípku a polopatra, které se kdysi dávno v těchto typech domů používalo na dosoušení úrody. Z domu vyjdeme na uzavřený dvůr s navazujícími technickými prostory - prádelnu s plynovým kotlem, venkovní WC.
Do dvora se z ulice dostaneme i prostorným průjezdem, ve kterém se dá parkovat. Dílna a další pracovní či skladové prostory dvůr uzavírají.
Zahrádka je tak akorát dostačující pro pěstování zeleniny případně k odpočinku.
Dům je napojen na plyn, k vytápění domu slouží plynový kotel s rozvodem do radiátorů, voda je z obecního vodovodu, Vlastní studnu slouží k zalévání zahrady. V obci není obecní kanalizace, odpady jsou svedeny do jímky na vyvážení.
I když byla provedena izolace obvodového zdiva, přesto je místy vidět vlhkost. Dům není podsklepený, jen pod jednou z místností je sklípek na uložení potravin.
Průkaz energetické náročnosti je v řešení, předpokládáme, že bude v hodnotě G, nehospodárný, i když byla vyměněna okna i dveře.
Březolupy je živá obec se zámkem ve kterém sídlí obecní úřad, se zámeckou zahradou. S fungujícími spolky a tradicemi. Školkou, školou, obchody, poštou, zdravotním zařízením. Je dobře dostupná jak do Zlína, tak do Hradiště i dalších měst.

Parametry domu

Cena
3 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize, právních služeb advokátní kanceláře.
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
Březolupy
ID
153
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
95 m2
Plocha nemovitosti
623 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Daňková Věra

Ing. Daňková Věra

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Březolupech?

Podobné nemovitosti