Prodej rodinného domu, Jílové - Sněžník, 300 m2

Jílové, okres děčín, Sněžník

5 180 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 686 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jílovém

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dům se zahradou v klidné obci Sněžník u Jílového. Dům se o velikosti 4+KK se zastavěnou plochou 150 m2 se nachází na pozemku o rozloze 822 m2, k dispozici je také navíc k využití ještě další sousední pozemek, který má vlastník domu pronajatý. Na zahradě se nachází již vzrostlé stromy, altánek s posezením.

Dům je patrový, v přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a WC, schodištěm se pak jde do patra domu, kde se nachází dvě obytné místnosti (ložnice, pracovna) a jedna větší. Z chodby se nachází další schodiště na půdu. Okna v celém domě jsou dřevěná. Topení na tuhá paliva (kamna) - v celém domě jsou k dispozici radiátory.
Parkování u domu, na pozemku.
Obec je klidná, v okolí rodinné domy, rekreační chaty, dostupnost autobusu, spoj s centrem města Ústí nad Labem i centrem města Děčín. Dojezd autem 5 min na dálnici směr Praha, případně opačný směr Německo.
V případě zájmu Vám vypočítáme hypoteční úvěr jak na koupi domu, tak i na rekonstrukci. Více informací na telefonu, prohlídky možné po domluvě kdykoliv.

Dostupnost základní škola, mateřská škola, restaurace a obchody hned ve vedlejší obci Jílové u Děčína nebo obci Libouchec.

Parametry domu

Cena
5 180 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Jílové, okres děčín, Sněžník
ID
888564
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
150 m2
Podlahová plocha
300 m2
Plocha nemovitosti
822 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Telekomunikace
Internet
Voda
Vodovod
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Lucie Walterová

Lucie Walterová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jílovém?

Podobné nemovitosti