Prodej chaty, Poříčí nad Sázavou, 31 m2

Poříčí nad Sázavou

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prověřené firmy v Poříčí nad Sázavou

Úklidové služby

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji útulnou chatu 3+1 v klidné rekreační oblasti nedaleko Prahy, Chata stojí na pozemku o rozloze 451 m2 v krásné, udržované zahradě s výhledem do okolní krajiny.
Jedná se o jednopodlažní dřevěnou stavbu s betonovou podezdívkou a obyvatelným podkrovím, se zastavenou plochou 31 m2. V přízemí chaty se nachází zasklená veranda s krbovými kamny, ze které je vstup do obývacího pokoje, kuchyně a do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC . Kuchyně je vybavená kuchyňskou linkou, elektrickým sporákem, lednicí s mrazákem a kuchyňskými přístroji. V obývacím pokoji je umístěná pohodlná pohovka, stolek, televize, přenosná klimatizace a dřevěné schodiště do podkroví - ložnice se 3 válendami a praktickým úložným prostorem.
V přízemí je na zemi dlažba, v obývacím pokoji a v ložnici koberec. Vytápění je zajištěno krbovými kamny na pevná paliva a elektrickým přímotopem, pro rychlé vytopení chaty nebo zavlažení prostoru v chladnějším počasí. Teplou vodu zajišťuje elektrický bojler. Střecha je šindelová, okna v podkroví dřevěná, v přízemí plastová. Do domu je zavedena elektřina a voda z vlastní studně umístěné na zahradě. Opad je sveden do septiku. Na zahradě se dále nachází kůlna na dřevo a zahradní domek na nářadí. Chata má přidělené evidenční číslo a lze ji využít pro celoroční bydlení nebo klidnou rekreaci. K chatě vede asfaltová a štěrková příjezdová cesta.
V současné době obec plánuje stavbu vodovodu a kanalizace. Stavba by měla být zahájena 1. října 2024 a dokončena 30. června 2025. Zálohy na stavbu jsou již všemi účastníky projektu uhrazeny.
Poříčí nad Sázavou je v dojezdové vzdálenosti cca 40 km od Prahy. Nachází se zde veškerá občanská vybavenost - škola, školka, obecní úřad, zdravotní středisko a další služby pro občany. V případě zájmu o prohlídku kontaktujte realitní kancelář.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
8. 6. 2024
Adresa
Poříčí nad Sázavou
ID
00240
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
31 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
31 m2
Plocha nemovitosti
31 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Alena Němcová

Ing. Alena Němcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Poříčí nad Sázavou?

Podobné nemovitosti