Prodej rodinného domu, Solenice - Větrov, 235 m2 (ID: 2176219)

Solenice, Větrov

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Solenicích

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Hledáte naprosto ojedinělé a výjimečné místo, kde si budete se svojí rodinou užívat přírody, soukromí a mít dokonalý klid? Toužíte po čistém vzduchu, zurčivém potůčku nebo vlastním rybníčku se pstruhy a lipany? Chcete mít navíc dům pro hosty, krytá parkovací stání, venkovní kuchyni, bazén a spoustu zákoutí, ze kterých budete pozorovat svoji rozkvetlou zahradu?

To jsou jen některé otázky, které Vás mohou napadnout, při návštěvě této výjimečné nemovitosti...

Toto rodinné sídlo se skládá z hlavního domu o aktuální dispozici 3+kk při úctyhodných cca 180 m2 obytné plochy, jehož součástí je velká kuchyně s linkou na míru včetně spotřebičů, jídelna, bar, šatna, technická místnost. Bukové schodiště Vás zavede do velkého otevřeného obývacího pokoje (který lze přepažit pro oddělenou ložnici), ložnice, koupelny se sprchou, vanou a toaletou. Dům je podsklepený, vytápěný tepelným čerpadlem se záložním kotlem na TP, k dispozici centrální vysavač. Druhou stavbou je depandance (chata) pro hosty o ploše cca 45m2, která se skládá z kuchyně, koupelny s toaletou, obývacího pokoje s krbem a obytného podkroví s lodžií. Na každém koutu na Vás bude dýchat poctivé dřevo.

Na pozemku dále najdeme celodřevěnou stavbu pro technické zázemí a letní kuchyni, zastřešené parkovací stání u domu nebo další parkovací stání na západní straně pozemku. Rodině je k dispozici bazén se slanou vodou a zastřešením, který je napojený na topný systém a lze jej využívat prakticky celoročně, krytou pergolu nebo potokem napájený rybníček, ve kterém na Vás čekají vlastní pstruzi i další druhy ryb.

Velmi udržovaná zahrada s mnoha keři, vzrostlými stromy, můstky a okrasnými květinami je udržovaná automatickou závlahou a o trávník se postarají robotické sekačky.

Přístup k pozemku je po obecní asfaltové cestě, která se napojuje na hlavní silnici vedoucí od Solenic (případně od Orlické přehrady) směrem ke strakonické dálnici D4. Spojení na dálnici Praha - Písek / Strakonice do 10 minut a následně Písek cca 30min a Praha cca 50min. Orlická přehrada 3km. Občanská vybavenost v sousedních Solenicích.

K případné koupi je i samostatná louka, na které se nacházejí 3 studny a okolní lesní pozemky. Celková plocha všech pozemků včetně lesů činní 10.608m2.

Zavolejte a domluvíme se na prohlídce, třeba právě tady můžete realizovat svoje tajné sny. Těším se na prohlídku s Vámi.

Parametry domu

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Solenice, Větrov
ID
01443
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
235 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Samota
Plocha budovy
194 m2
Plocha nemovitosti
2469 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace, ČOV pro celý objekt, Trativod
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Sklep
Lodžie
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Vlastimil Žurek

Vlastimil Žurek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Solenicích?

Podobné nemovitosti