Prodej bytu 2+1, Praha - Smíchov, Na Neklance, 61 m2

Na Neklance, Praha, Smíchov

8 998 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 882 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti)

Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nový bytový projekt – Na Neklance 805

Rádi byste vlastnili byt v činžovním domě, kde se historie prolíná s moderním pojetím bydlení? Byt, který poskytne jedinečný životní styl kombinující to nejlepší z historie a současnosti?

Ve výhradním zastoupení naší společnosti RE/MAX Future, Vám tímto nabízíme ke koupi nadstandardní bytové jednotky v rámci nově spuštěného bytového projektu Na Neklance 805, nacházejícího se na adrese, ze které je to všude blízko, v ulici Na Neklance, Praha 5 – Smíchov.

Bytový dům s nově vybudovaným výtahem prošel kompletní rekonstrukcí a nabízí ke koupi celkem 24 bytových jednotek. Noví majitelé se mohou těšit na bydlení s atmosférou původní zástavby, avšak bez kompromisů díky nově zrekonstruovaným luxusním bytům.

Bytové jednotky jsou již kompletně dokončeny a připraveny k okamžitému užívání.

Byt číslo 7 o dispozici 2+1, s podlahovou plochou 60,5 m², je umístěn v druhém nadzemním podlaží. Dispozičně sestává z prakticky řešené předsíně, obývacího pokoje, pokoje (ložnice), kuchyně s jídelnou, koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Originalitu bytu dodávají stylové dřevěné podlahy se vzorem pokládky do „V“.

Bytová jednotka byla rekonstruována dle nejnovějších trendů s důrazem na nadstandardní vybavení, např. masivní dřevěné podlahy, renovovaná špaletová okna, velkoformátové obklady a dlažba v koupelně, bezpečnostní pětibodové vstupní dveře, videotelefon, prvky inteligentní domácnosti, datové připojení 3 samostatnými optickými kabely, atd.

K bytu je možné dokoupit i zděné skladovací kóje.

Bytový dům Na Neklance 805 je umístěn v centru města a nabízí v naprosté blízkosti zastávky MHD. Pohodlně a rychle se tak dostanete za kulturním a společenským vyžitím, ať už metrem, tramvají či autobusem.

V bytovém domě Na Neklance 805 se nabízí k prodeji celkem 24 bytových jednotek o dispozicích 1+kk, 1+1, 2+kk, 2+1, 3+kk.

Více informací naleznete na webových stránkách www.naneklance805.cz

Pro další podrobnosti o bytovém projektu prosím kontaktujte makléře nabídky.

Parametry bytu

Cena
8 998 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti
Aktualizováno
15. 7. 2024
Adresa
Na Neklance, Praha, Smíchov
ID
211-NP03980
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
61 m2
Patro
2. z 4
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
381 m2
Podlahová plocha
61 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jiří Samek

Jiří Samek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 5?

Podobné nemovitosti