Prodej pozemku pro bydlení, Mladé Buky, 889 m2 (ID: 2176993)

Mladé Buky

2 393 300 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 406 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Mladých Bukách

Informace k pozemku

Rád bych vám představil tento pozemek v Mladých Bukách o rozloze 889 m². Pozemek byl rozdělen dle geometrického plánu na dvě stavební parcely, čísla 4/2 a 4/5. Parcela 4/5 je nyní na prodej, zatímco sousední parcela 4/2 o velikosti 748 m² už má nového majitele, který již začal stavět svůj nový domov. Příjezdová cesta k pozemkům spadá pod správu městyse Mladé Buky.

Parcela byla preventivně vyvýšena kvůli nedalekému potoku Kalná, který byl v roce 2019 vyčištěn. Tento potok přispívá k malebnosti krajiny a ústí do řeky Úpy na konci vesnice. V levém zadním rohu pozemku se nachází hromada úrodné hlíny tzv. skrývka, kterou může nový majitel použít na finální vyrovnání terénu.

Parcela je určena pro městské bydlení (označeno jako SM v územním plánu), což umožňuje výstavbu rodinného domu nebo bytového domu dle vašich představ. Stavební pravidla jsou flexibilní a respektují okolní zástavbu. Zastavěnost pozemku činí 70 %, což znamená, že je možné zastavět plochu až 622 m². Ideální pro výstavbu rodinného domu, bytového domu nebo komerčního objektu.

Inženýrské sítě na pozemku zahrnují:
horkovod
vodovod (nová přípojka)
elektřinu
veřejné osvětlení
kabelovou síť

Mladé Buky jsou ideálním útočištěm pro klidné a radostné bydlení v blízkosti přírody a hor. Pouhých 6 km od Trutnova, kde naleznete veškeré občanské vybavení. V blízkosti se nacházejí zimní střediska, jako jsou Janské Lázně (6 km) a Pec pod Sněžkou (15 km). Mladé Buky jsou rovněž oblíbené díky Ski Areálu Mladé Buky, kde si můžete užít mnoho zábavy a sportu v zimě i v létě: lyžování, cykloturistiku, sáňkování, Baldův svět a další atrakce.

Parametry pozemku

Cena
2 393 300 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 6. 2024
Adresa
Mladé Buky
ID
05062024
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
889 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality TU

Havlíčkova 117, Trutnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Bc. Jan Špetla

Bc. Jan Špetla

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mladých Bukách?

Podobné nemovitosti