Prodej bytu 2+kk, Střemy, 54 m2 (ID: 2177396)

Střemy

2 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 296 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize RK, úschovy fin. prostředků a služeb, včetně provize)

Prověřené firmy v Střemech

Úklidové služby

Informace k bytu

Pokud hledáte hezký zrekonstruovaný byt v klidu a blízkosti přírody na Mělnicku, tak přesně takový Vám nabízím. Jedná se o byt 2+kk o velikosti 54 m2 ve druhém, horním patře menšího cihlového bytového domu o pěti bytových jednotkách v klidné části obce Střemy nedaleko Mělníka. Dům byl postaven v roce 1990 a byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2014. K příslušenství patří dvě sklepní kóje v suterénu a dvě venkovní parkovací místa na vlastním pozemku před domem.
PENB nebylo společenstvím vlastníků vyhotoveno, proto uvádíme třídu G energetické náročnosti.

Dispozice bytu: Vstupní předsíň (5 m2), pokoj s kuchyňským koutem (20,5 m2), ložnice (18 m2), koupelna (4 m2), samostatné wc, šatna/komora (6 m2). Velkou výhodou je, že oba pokoje mohou být neprůchozí - do ložnice se dá chodit přes koupelnu a šatnu. Byt je kompletně elektrický včetně vytápění a ohřevu vody. Z bytu je výhled otevřený jihovýchodním směrem do volné krajiny.

Obec navazuje na CHKO Kokořínsko, nedaleko Mšena a Kokořína. Do Mělníka jezdí ze sousední obce vlak, v obci základní občanská vybavenost včetně obchodu a autobusová zastávka. Jedná se o klidné bydlení určené pro milovníky přírody, kteří chtějí být z dosahu ruchu města. Pro kompletní informace neváhejte kontaktovat makléře, který byt osobně prověřil a rád Vám byt ukáže a provede Vás jeho koupí.

Parametry bytu

Cena
2 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK, úschovy fin. prostředků a služeb, včetně provize
Aktualizováno
27. 6. 2024
Adresa
Střemy
ID
N05783
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
58 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Patrik Kubeš

Patrik Kubeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Střemech?

Podobné nemovitosti