Prodej bytu 2+1, Kutná Hora, U Tylova divadla, 64 m2 (ID: 2177500)

U Tylova divadla, Kutná Hora - Hlouška

3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právních služeb)

Prověřené firmy v Kutné Hoře

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme prodej příjemného bytu 2+1 o užitné ploše 64 m2 a s menším balkonem. Byt se nachází ve třetím podlaží čtyřpodlažního cihlového, částečně zatepleného domu v klidné části širšího centra Kutné Hory v ulici U Tylova divadla. Dispozičně je byt členěn na vstupní chodbu s kuchyňským koutem, koupelnu s vanou, samostatné WC , dvě ložnice a obývací pokoj s balkonem. Z původního dispozičního řešení byl prostor kuchyně s jídelním koutem využit jako menší ložnice a kuchyňská linka byla přesunuta do chodby. Návratu k původní dispozici však nic nebrání, přípojky vody i odpadu byly uchovány. V suterénu domu se nachází 2 sklepy, které jsou součástí příslušenství bytu.
Byt je stavebně v dobrém stavu, ale předpokládá se alespoň dílčí rekonstrukce pro zvýšení komfortu bydlení. Byt má plastová okna a zděné jádro. Vytápění je zajištěno lokálními plynovými kamny - vafkami, taktéž ohřev teplé vody v koupelně zajištuje plynový průtokový ohřívač . Bukové parkety jsou položeny v obývacím pokoji a větší ložnici, jinak beton a lino nebo dlažba. V domě je k dispozici kočárkárna a sušárna.
Atraktivnost bytu zvyšuje jeho jižní orientace a klidná lokalita se vzrostlými stromy. V docházkové vzdálenosti je centrum města, vlakové nádraží, zastávka MHD, divadlo, pošta, škola, školka, sportoviště, supermarket a další občanská vybavenost.
Pokud vás tento byt zaujal a máte zájem se o nabídce více dozvědět či si byt rovnou prohlédnout, neváhejte kontaktovat makléře nabídky. Rád vám poskytneme další informace a domluví si s vámi termín prohlídky.

Parametry bytu

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
14. 6. 2024
Adresa
U Tylova divadla, Kutná Hora - Hlouška
ID
0059-NP07106
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
64 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 52 lidí

Prodejce

Mgr. Jaroslav Slavotínek

Mgr. Jaroslav Slavotínek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Kutné Hoře?

Podobné nemovitosti