Prodej bytu 3+1, Šumperk, Prievidzská, 73 m2

Prievidzská, Šumperk

2 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 773 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Nabízím vám ke koupi prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 na ulici Prievidzské v Šumperku. Jedná se o panelový objekt ve velmi dobrém stavu. Byt se nachází ve druhém podlaží kompletně revitalizovaného domu. Plocha bytu činí 71 m² a k dispozici je také navíc velký balkon o výměře 4,3 m² a sklep o ploše 1,97 m².

Okna bytu jsou plastová, interiér je v původním stavu a připraven k rekonstrukci dle vašeho zadání. Veškeré rozvody jsou rovněž původní. Podlahy v celém bytě jsou betonové pokryty linem. Ohřev vody a topení zajišťuje ústřední dálkový systém. Byt nabízí úložný prostor ve v podobě vnitřní šatny a také venkovní komory, která je umístěna hned vedle bytu.

Všeobecně platí, že interiér bytu lze modernizovat kdykoliv dle vašich představ a vyčleněného rozpočtu. Avšak lokalita je při výběru nemovitosti zcela zásadní.

U naší nabídky je lokalita naprosto výjimečná. Jde o klidné, bezpečné a moderní sídliště s veškerou občanskou vybaveností. V dosahu je škola, mateřská školka, supermarkety, hřiště, pivnice, zastávka autobusu atd. V okolí domu je dostatek parkovacích míst. Příroda, kde můžete venčit své miláčky nebo si jen tak po práci vyběhnete, je opravdu hned za rohem. Procházka do centra města vám zabere maximálně 5 minut.

Tato nemovitost je svou lokalitou opravdu zajímavá a v případě vašeho zájmu o prohlídku mě neváhejte kdykoliv kontaktovat. Rád vám také pomohu se zajištěním výhodného financování této nabídky.

Parametry bytu

Cena
2 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 6. 2024
Adresa
Prievidzská, Šumperk
ID
0083-NP04309
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
71 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
73 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Zdeněk Šupina

Zdeněk Šupina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Šumperku?

Podobné nemovitosti