Prodej rodinného domu, Albrechtice v Jizerských horách, 128 m2

Albrechtice v Jizerských horách

11 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 53 852 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prověřené firmy v Albrechticích v Jizerských horách

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout jedinečnou příležitost ke koupi rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami, s celkovou výměrou 128 m2. Samostatně stojící dům se nachází na výjimečném místě v samém srdci lyžařského střediska Jizerských hor, pouhých 200 m od sjezdovky a zároveň nedaleko Mariánské hory -1. nástupního místa na běžeckou trasu Jizerské magistrály.

Rodinný dům je postaven na jižním svahu s výhledem na Tanvaldský Špičák a nabízí celkem tři nadzemní podlaží. V přízemí se nachází vstup do prostorné chodby, kde je dostatek prostoru pro lyže, kola a technickou část k připojení pračky a sušičky. Dále z přístupového schodiště je vchod na zahrádku, pro budoucí terasu. Dvě samostatné mezonetové jednotky se nachází v prvním patře, kde se jedna nachází vlevo a druhá vpravo, obě jsou identicky stejné o dispozici 3kk, 49 m2.

Dispozice: vstupní chodbička, koupelna s toaletou, obývací pokoj s kuchyňským koutem, z kterého vede schodiště do dalšího patra, kde se nacházejí další dva pokoje. Obě bytové jednotky mají k dispozici dostatečný úložný prostor v podkroví. Ke každému bytu náleží samostatná garáž o výměře 20 m2. Výstavba domu byla započata na jaře v roce 2019 a kolaudace proběhla v roce 2023 (stavba pro rodinnou rekreaci).
Zdivo: Cihly Porotherm s izolační výplní (minerální vata). Okna dřevěná, bílá, izolační trojskla, Podlahy: vstupní schodiště, koupelna, chodby, obývací pokoj – dlažba, v ostatních pokojích a schody do 2.patra - dřevo. Střešní krytina - plastový šindel. Vytápění v domě je řešeno infrapanely s ovládáním na dálkové ovládání přes mobilní aplikaci (firma Sunnyhouse Semily).

Tato nemovitost je výjimečná svou polohou v krásné přírodě Jizerských hor. Okolní příroda zve v zimě k lyžování či běžkám, v ostatních měsících nabízí tato oblast možnost cykloturistiky, pěší turistiky, houbaření.
Obec Albrechtice v Jizerských horách se nachází v Libereckém kraji nedaleko města Tanvald, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Pokud Vás tato nabídka zaujala, ráda Vám poskytnu více informací k této nemovitosti. Přijďte se podívat na Váš nový domov či zajímavou investiční příležitost.
Průkaz energetické náročnosti budovy prozatím není vyhotoven, proto uvádíme třídu G.

Parametry domu

Cena
11 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Albrechtice v Jizerských horách
ID
00080
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
128 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
128 m2
Plocha nemovitosti
205 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP MAKLÉŘKY

Politických vězňů 42, Kolín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Monika Vlčková

Monika Vlčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Albrechticích v Jizerských horách?

Podobné nemovitosti