Prodej vinného sklepa, Strachotín, Sklepní, 114 m2

Sklepní, Strachotín

13 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 672 Kč /za měsíc

(Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK a právních služeb.)

Prověřené firmy v Strachotíně

Informace k nemovitosti

Exkluzivně nabízíme architektonický skvost v podobě kompletně zrekonstruovaného, celoročně obyvatelného vinného sklepa o dispozici 3+kk, navrženého uznávaným architektem Ing. arch. Františkem Brychtou.

Tato luxusní nemovitost se nachází v lukrativní a velmi vyhledávané vinařské oblasti v srdci Pálavy, konkrétně na Sklepní ulici v obci Strachotín.

V přízemí je prostorná místnost, vhodná k setkání s přáteli a debatovaní u sklenice lahodného vína. Zde se nachází relaxační zóna, kterou lze dle potřeby upravit na plnohodnotnou postel. Dále gastronomický kout, skýtající bar, jídelní a kuchyňský kout v jednom. Kuchyňské spotřebiče byly vybrány z prémiové řady značky Siemens. Nepřehlédnutelná jsou designová akumulační krbová kamna. V přízemí se dále nachází samostatné WC, úložný prostor pod schody a nenápadný centrálně umístěný vchod do samotného vinného sklepa.

V 1. patře se nachází 2 prostorné pokoje a koupelna s dalším WC. Jižní pokoj s výhledem na Pálavu a Novomlýnské nádrže je opravdu do detailu navržený. Za povšimnutí stojí sofistikované propracování v podobě možnosti využití prostoru pro televizi, zároveň je zde zabudovaný psací stůl s implementovaným křesílkem. Luxus tohoto pokoje už jen podtrhuje tradičně ručně vyráběná postel Hästens.
Koupelna má žulovou podlahu, sanitární keramika a vodovodní baterie byly vybrány z luxusní edice Kartell by Laufen.
Severní pokoj vedoucí do zahrady je taktéž vybaven nábytkem na míru. Zajímavostí jsou schody, kterými se vchází do zahrady a současně slouží i jako další pracovní stůl. V zadní části pozemku Vás čeká další překvapení v podobě relaxační zóny s velkolepým výhledem na Pálavu, Strachotínský rybník, Novomlýnské nádrže a okolní přírodu.

Za zmínku jistě stojí třívrstvá dubová okna od firmy Jánošík i dveře a skryté zárubně od firmy Dorsis. Pečlivou práci řemeslníků z firmy Qualibau pak naleznete na kamnech, zdech, schodech, stole i některých podlahách.
K vytápění v přízemí slouží vyhřívaná podlaha (ovládaní možné přes mobilní aplikaci), již zmiňovaná krbová kamna. V horních pokojích padla od majitele volba na klimatizační jednotky Daikin a to z důvodu možného vytápění i chlazení místností v teplých letních dnech.

Celková plocha pozemku činí 117 m2.
Nemovitost je napojena na elektřinu, veřejný vodovod a veřejnou kanalizaci.

Strachotín je obec v okrese Břeclav, ležící 7 km od Hustopečí, kde naleznete kompletní infrastrukturu. Je vyhledávaný nejen milovníky vína a rybaření, ale také pro velké množství turistických aktivit a cyklotras. Z občanské vybavenosti můžeme zmínit obchod, několik restaurací či bister, MŠ, zastávku autobusu, dětské hřiště.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. S financováním Vám rádi pomůžeme prostřednictvím našich hypotečních specialistů. Těším se na Vaši návštěvu při osobní prohlídce. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105770.

Parametry nemovitosti

Cena
13 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK a právních služeb.
Aktualizováno
12. 6. 2024
Adresa
Sklepní, Strachotín
ID
N105770
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
114 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY VYŠKOV

Smetanovo nábřeží 785/61, Vyškov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Zdeněk Adamec

Ing. Zdeněk Adamec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vinných sklepů v Strachotíně?

Podobné nemovitosti