Prodej bytu 3+kk, Praha - Troja, Glowackého, 73 m2

Glowackého, Praha 8 - Troja

7 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 313 Kč /za měsíc

(vč. provize RK a právního servisu)

Prověřené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabídka prodeje prostorného bytu v ulici Glowackého, Praha 8, Troja s dispozicí 3+kk/lodžie/sklep o celkové ploše 73,47 m2.

Byt je ve velmi dobrém stavu, prošel rekonstrukcí v roce 2008 a disponuje dvěma ložnicemi (12,9 m2 a 13,0 m2), obývacím pokojem (16,5 m2) s propojenou kuchyní (9,7 m2), předsíní (8,5 m2), koupelnou (2,9 m2), toaletou (0,9 m2) a zasklenou lodžií (6,8 m2). Dále k bytu náleží sklep (2,2 m2). Užitná plocha bytu včetně lodžie a sklepu činí 73,5 m2. Kuchyň je vybavena plynovým sporákem a elektrickou troubou, myčkou nádobí, mikrovlnou troubou, lednicí a digestoří. Obě ložnice disponují vestavěnými skříněmi. Zděné jádro. Okna jsou plastová s dvojsklem, stínění žaluziemi. Orientace bytu je východ-západ s pěkným výhledem z lodžie do zeleně.

Jednotka je situována ve 4. patře pěkného udržovaného domu. Panelový bytový dům se zateplenou fasádou po kompletní revitalizaci. Ohřev teplé vody a vytápění dálkové. Příznivé měsíční náklady s aktuálními zálohy 5.196 Kč/měs + spotřeba elektřiny. PENB třídy C.

Veškerá občanská vybavenost je dostupná v místě či blízkém okolí; mateřská škola, základní škola, gymnázium, dopravní hřiště, dětské hřiště apod. Obchodní centrum Odra (supermarket, drogerie, lékárna atd.) je vzdáleno 300 m od domu. V přímém okolí se nachází městská zeleň; Čimický háj, Velká skála a další. Klidné a tiché prostředí. Velmi dobrá dostupnost centra Prahy autem i MHD – autobusová zastávka Odra vzdálena 260 m. Parkovat lze na veřejné komunikaci před domem nebo na parkovištích v okolí.

Byt má splacenu anuitu, družstvo hospodaří v kladných číslech.
Srdečně Vás zvu na prohlídku této atraktivní nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
7 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK a právního servisu
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Glowackého, Praha 8 - Troja
ID
888856
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
73 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ondřej Pravdivý REALITY

nám. Krále Jiřího z Poděbrad 626, Řevnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Pravdivý

Ing. Ondřej Pravdivý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti