Pronájem bytu 1+kk, Špindlerův Mlýn, 55 m2

Špindlerův Mlýn

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Špindlerově Mlýně

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu prostorný a plně vybavený byt 1+KK o rozloze 55 m², který se nachází v atraktivní lokalitě Špindlerův Mlýn.

Byt disponuje prostornou chodbou s množstvím úložných prostor, které zaručují dostatek místa pro vaše osobní věci. Z chodby se vstupuje do komfortní koupelny a dále do obývacího prostoru, který je propojen s moderním kuchyňským koutem. Kuchyně je plně vybavená všemi potřebnými spotřebiči a nádobím, což umožňuje okamžité nastěhování bez nutnosti dalších investic.

V obývacím prostoru jsou k dispozici čtyři pohodlné postele - z toho dvě manželské postele, což umožňuje komfortní ubytování pro více osob. Byt je dále vybaven chytrým plynovým kotlem, který je možné ovládat přes mobilní aplikaci. Tento systém vám umožní efektivně řídit spotřebu energie, což se pozitivně odrazí na měsíčních nákladech.
Byt nabízí výhled přímo na Medvědínskou sjezdovku, což ocení především milovníci zimních sportů.

K bytu náleží sklep na stejném patře, který je ideální pro uskladnění kola, kočárků, či veškerého lyžařského vybavení. Možnost parkování v garáži je velkým bonusem, zejména v zimních měsících.

Nájemné činí 15.000,-Kč plus poplatky za energie a vodu. Ty jsou zúčtovány vždy podle skutečné spotřeby. V zimním období se měsíční náklady na energie pohybují kolem 3.500,- Kč měsíčně, v létě jsou podstatně nižší. Vratná kauce činí 10.000,-Kč, provize RK je 15.000,-Kč + DPH.

Špindlerův Mlýn je vyhledávaná lokalita s výbornou dostupností a širokou nabídkou sportovního a kulturního vyžití. V blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací a sportovních zařízení.

Tento byt je skutečně jedinečnou příležitostí pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v nádherné přírodní lokalitě s veškerým potřebným zázemím.

Pro více informací a prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
13. 6. 2024
Adresa
Špindlerův Mlýn
ID
0069
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
55 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Iveta Kratochvílová

Iveta Kratochvílová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Špindlerově Mlýně?

Podobné nemovitosti