Prodej zahrady, Tatenice, 548 m2

Tatenice

490 460 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 337 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Tatenicích

Informace k pozemku

Hledáte perfektní místo pro výstavbu menší chatky nebo osazení zahrádky?

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 548 m², který se nachází v klidné části malebné obce Tatenice. Tento pozemek již obdržel kladné vyjádření ke stavebnímu záměru od obecního úřadu, což zaručuje bezproblémový začátek realizace vašich plánů. Parcela je mírně svažitá a momentálně na ní rostou různé druhy dřevin, které dodávají místu přírodní kouzlo.

Podle územního plánu obce jsou tyto plochy určeny pro smíšené obytné využití – venkovské, což vám poskytuje flexibilitu pro různé druhy stavby. Na pozemku si můžete postavit menší chatku a vyměnit tak stávající bydlení za moderní malou dřevostavbu nebo tiny-house.

Poloha pozemku je skutečně výjimečná – v klidné obci Tatenice, s vynikající dostupností do měst Lanškroun a Moravská Třebová. Tato lokalita kombinuje klid venkova s pohodlným dosahem všech městských vymožeností.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaše dotazy a rádi vám s čímkoliv poradíme!

Parametry pozemku

Cena
490 460 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 7. 2024
Adresa
Tatenice
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
548 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Mikeš s.r.o.

Reality Mikeš s.r.o.

Proseč pod Ještědem 79, Proseč pod Ještědem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Stanislav Mikeš

Stanislav Mikeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Tatenicích?

Podobné nemovitosti