Prodej historického objektu, Telč, náměstí Zachariáše z Hradce, 800 m2

náměstí Zachariáše z Hradce, Telč-Vnitřní Město

27 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 133 392 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Telči

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi historický dům postavený v pozdní gotice začátkem 16.století v centru města Telč. Město bylo v roce v roce 1992 zapsáno do seznamu památek světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Nemovitost je situována přímo náměstí Zachariáše z Hradce. Samotný dům prošel v nedávné minulosti rozsáhlou a nákladnou rekonstrukcí za použití nejmodernějších stavebních materiálů pod dohledem Národního památkového ústavu. V dnešní době je objekt provozován jako penzion v kombinaci s bydlením současných majitelů a přízemí domu je využíváno jako prodejna potravin regionálního řetězce.
Dům lze označit jako jeden z nejhodnotnějších objektů v Telči díky architektonickým detailům a historickým prvkům. Tento klenot, který poutá pozornost návštěvníků Telče, je tak připraven dále plnohodnotně sloužit jeho novým majitelům. Vážným investorům doporučujeme prohlídku této výjimečné nemovitosti, jejíž hodnota bude časem stále stoupat. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Parametry nemovitosti

Cena
27 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 6. 2024
Adresa
náměstí Zachariáše z Hradce, Telč-Vnitřní Město
ID
19064
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
800 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
370 m2
Plocha nemovitosti
584 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miroslav Maryška

Miroslav Maryška

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje historických objektů v Telči?

Podobné nemovitosti