Prodej bytu 1+1, Břeclav, Stromořadní, 45 m2 (ID: 2183186)

Stromořadní, Břeclav

2 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 437 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Břeclavi

Informace k bytu

Exkluzivní zastoupení majitele nabízíme prodej prostorné bytové jednotky 1+1, Břeclav, Stromořadní ulice.



Popis nemovitosti:
Prostorný zděný byt o velikosti 45 m², bez balkónu + příslošenství (sklep 7m2), který se nachází na ulici Stromořadní. Byt je situován ve 3. nadzemním podlaží a je ve stavu vhodném pro rekonstrukci na 1+kk či menší 2+kk. Nad bytem se nachází neobydlený půdní prostor, který poskytuje další možnosti uskladnění a zároveň zajišťuje klid od nadzemního hluku.


Výhody nemovitosti:
Lokalita: Byt se nachází v bezprostřední blízkosti vlakového a autobusového nádraží, což zajišťuje vynikající dopravní dostupnost. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří preferují rychlé spojení s městskou infrastrukturou.



Samostatné vytápění: Samostatné lokální plynové, ohřev vody je zajištěn el. bojlerem. Vlastním měření nám přináší významnou úsporu nákladů ve srovnání s centrálním vytápěním.


Investiční potenciál: Vzhledem k výhodné lokalitě a možnosti individuální rekonstrukce je byt atraktivní investicí s perspektivou zhodnocení.




Stav a vybavení bytu:
Byt je v původním, ale udržovaném a plně funkčním stavu. Je okamžitě obyvatelný s možností pronájmu. Plastová okna, parkety, PVC, dlažba. Kuchyň je vybavena starší, ale plně funkční s plynovými kamny pro vaření.



Toto vše činí byt ideálním pro ty, kteří hledají nemovitost připravenou k okamžitému užívání nebo dalšímu pronajímání bez nutnosti okamžitých investic do rekonstrukce.



Doporučeno pro:
Ideální pro investory nebo jednotlivce, kteří hledají nemovitost s investičním potenciálem v centrální a dobře dostupné lokalitě Břeclavi.



Parkování možné v dvorním traktu bytového domu.
Byt je ihned volný.
Cena k jednání. V případě zájmu o porhlídku prosím kontaktujte Rrealitního makléře.

Parametry bytu

Cena
2 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Stromořadní, Břeclav
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ORION-REALITY

Žerotínova 599/2, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Madarasz Josef

Madarasz Josef

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Břeclavi?

Top nabídky

Podobné nemovitosti