Prodej rodinného domu, Nebovidy, 272 m2 (ID: 2183850)

Nebovidy

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc

(včetně provize, cena k jednání)

Prověřené firmy v Nebovidech

Informace k domu

K prodeji nabízíme dvoupodlažní řadový rodinný dům s dvorem a zahradou v centru obce Nebovidy, okres Brno - venkov. Obec se nachází v blízkosti krásné přírody parku Bobrava, centrum Brna je autem dostupné do 18 minut. Součástí domu je obytné přízemí, obyvatelné podkroví s možností další vestavby, průjezd, dvůr, hospodářská stavba ve dvoře a zahrada za domem. Dům byl kolaudován v roce 1982. Díky velikosti domu je možné objekt využít k vícegeneračnímu bydlení nebo k přestavbě na dům s více byty. Rozlehlost pozemku a dvora nabízí rovněž možnost dostavby dalších bytových jednotek. Je zde také možnost koupit zahradu za domem o ploše 905 m2 a šířce 12 m, která je vhodná k výstavbě dalšího domu se samostatným přístupem ze zadní ulice.
Pozemek: Celková plocha pozemků činí 724 m2. Šíře pozemku je 12 až 13 m. Pozemek před domem má výměru 29 m2, zastavěná plocha domu 154 m2, dvůr 296 m2, samostatná stavba dílny na dvoře 45 m2 (5 x 9 m) a zahrada za domem má výměru 200 m2 (lze koupit dalších 905 m2 zahrady s přístupem ze zadní ulice). Pozemky jsou rovinaté.
Dispozice domu: I.NP (přízemí): průjezd a vstup do přízemí domu, předsíň, obývací pokoj, jídelna, kuchyně, dvě ložnice, koupelna, toaleta, veranda s přístupem na zahradu. Obytná část přízemí domu včetně uzavřeného průjezdu a verandy má výměru 130 m2. II.NP (1.patro): Vnitřním schodištěm je přístupné patro domu, kde se nachází dva samostatné pokoje, prostor pro koupelnu a toaletu (není dokončeno) a volná půda pod sedlovou střechou. Obytná část patra domu je o velikosti 40 m2, plocha volné půdy je 62 m2. I.PP (suterén): Nemovitost je cca z jedné poloviny podsklepena. Z obytného přízemí jsou schodištěm přístupné dva sklepy domu. Celková plocha suterénu je 40 m2. Součástí nemovitosti je samostatná částečně podsklepená zděná stavba se sedlovou střechou uzavírající dvůr, která byla využívána jako dílna, ze které je možné přestavbou vytvořit další obytný prostor.
Vytápění domu a ohřev vody je zajištěno plynovým kotlem BAXI. Do nemovitosti jsou zavedeny všechny inženýrské sítě, vyjma splaškové kanalizace (dešťová kanalizace je svedena do obecní kanalizace, pro odpadní vody je ve dvoře umístěn tříkomorový septik). Na pozemku v zahradě je umístěna studna, která může sloužit například k závlaze zahrady.
Stavební konstrukce domu: obvodové zdi Ytong, stropy Hurdis s ocelovými nosníky a betonovou vrstvou. Dům má dřevěný krov, sedlovou střechu, střešní krytina z pálených tašek, okna v pokojích plastová, ostatní dřevěná z doby výstavby, vnitřní dveře, vrata a dveře průjezdu dřevěné, schodiště betonové, fasáda břízolit. Izolace proti zemní vlhkosti je funkční.
Nemovitost je ihned volná, dům je možné použít jako zástavu v případě financování koupě prostřednictvím úvěru. Veškerá technická dokumentace včetně stavebních plánů je k dispozici v RK, na vyžádání Vám ji zašleme.

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Nebovidy
ID
01368-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
272 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
724 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Renata Kostrhunová

Ing. Renata Kostrhunová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nebovidech (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti