Prodej chaty, Týn nad Vltavou - Nuzice, 60 m2

Týn nad Vltavou, Nuzice

4 215 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 087 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Týně nad Vltavou

Informace k domu

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout koupi poctivé, celozděné rekreační chaty v katastru obce Nuzice. Chata je situována na levém břehu řeky Lužnice na trase mezi Bechyní a Týnem nad Vltavou, vystavěna je ve vzdálenosti 50 m od břehu řeky s přímým přístupem k vodě (první řada z pohledu od vody).
Rekreační chata s č. e. 64 byla vystavěna v sedmdesátých letech minulého století rodinou současných prodávajících. Stavebně se jedná o dvoupodlažní (druhým podlažím je obytné podkroví), částečně podsklepený objekt (sklípek pod kuchyní) pro individuální rekreaci, s dispozicí 2+1 a plnohodnotným sociálním zázemím.
Chata je vystavěna na vlastní stavební parcele o výměře 55 m2, kterou obklopuje mírně svažitá, částečně oplocená zahrada výměře 814 m2.
Přízemí domu nabízí místnosti: vstupu (2,4 m2), koupelny (2,1 m2) se záchodem, kuchyně (7,0 m2) a prostorného obývacího pokoje (18,2 m2) s otevřeným krbem. Přímo z obývacího pokoje vystoupáme po dřevěném schodišti do obytného podkroví – ložnice (30,2 m2) s předloženým balkonem (5,1 m2).
Pro skladování nářadí a zahradního nábytku je využíván přístřešek, který tvoří prodloužená střecha na boku chaty.
Nabízené nemovitosti jsou pro chůzi a jízdu přístupné ze zpevněné šotolinové obecní komunikace. Do chaty je přivedena elektřina, vodou je zásobována domácí vodárnou (umístěnou ve sklípku pod kuchyní) z vlastní kopané studny (cca 3 m), odkanalizována je do vlastního septiku (cca 1,5 m3) s trativodem. Vytápění je zajištěno otevřeným krbem v obývacím pokoji a stáložárnými kamny na tuhá paliva v podkroví. Voda je ohřívána elektrickým bojlerem v koupelně.
Nabízená rekreační chata je umístěna v nádherné jihočeské přírodě, s možností rybaření, koupání, vodních sportů, cyklovýletů, výletů, houbaření atd. Koupi nabízených nemovitostí, zejména pro jejich jedinečnou polohu u řeky Lužnice, rozhodně velmi rád doporučuji. Nabízené nemovitosti je možno užívat k vlastní rekreaci, ale i k pronájmu – jedná se tedy zároveň i o možnost investičního využití. Vhodnými stavebními úpravami lze chatu dispozičně rozšířit a připravit i k trvalému, celoročnímu využití. PENB se pro objekty k individuální rekreaci nezpracovává. V nabídkové ceně je zohledněno jedinečné umístění chaty "přímo u vody".
Prohlídku chaty sjednávejte písemně - e-mail: prohlidky@realityhornak.cz

Parametry domu

Cena
4 215 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Týn nad Vltavou, Nuzice
ID
XVA-IH-Cha240611
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
55 m2
Podlahová plocha
60 m2
Plocha nemovitosti
869 m2
Plocha zahrady
814 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik, Trativod
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná, Šotolina
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITY HORŇÁK

Náměstí Míru 38, Týn nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ivan Horňák

Ivan Horňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Týně nad Vltavou?

Podobné nemovitosti