Prodej rodinného domu, Harrachov - Nový Svět, 248 m2

Harrachov, Nový Svět

16 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 78 586 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Harrachově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízím k prodeji malebný a velmi prostorný rodinný dům, nacházející se v obci Harrachov, v části obce Nový Svět, v blízkosti oblíbeného a velmi navštěvovaného lyžařského střediska. Tento dům je v dobrém, udržovaném stavu, je velmi slunný a má velký potenciál stát se lukrativní investicí pro provozování penzionu či apartmánů, ale je také ideální pro velkou rodinu, která hledá dům s dostatkem prostoru pro každého člena rodiny.

Celková zastavěná plocha a nádvoří objektu činí 233 m². Dům je samostatný, což zaručuje soukromí a klid, má dvě patra, prostornou půdu a je částečně podsklepený. Nabízí 6 prostorných pokojů (z niž jeden, který byl spojený ze dvou menších je k rekonstrukci), 2 kuchyně, 4 koupelny se sprchovým koutem, 4 WC, 3 velké komory, které nabízí velký úložný prostor a prádelnu, což poskytuje ideální možnost pro ubytování turistů, sportovců a rodin s dětmi. K domu náleží také zahradní domek (17 m²), 3 prostorné kůlny, garáž a 4 parkovací stání. Krásná a velká zahrada se vzrostlými stromy o rozloze 1 635 m² nabízí dostatek prostoru pro venkovní aktivity, rodinná setkání, ale také poskytuje dostatek prostoru pro další rozvoj či přístavbu domu. Součástí je i přilehlá cesta o rozloze 262 m².

Dům je situován v klidné lokalitě, obklopený krásnou přírodou a nachází se v blízkosti oblíbeného lyžařského střediska, které přitahuje jak milovníky zimních sportů, tak i turisty hledající klidné prostředí pro letní odpočinek. Naleznete zde spoustu výborných restaurací, obchůdku, školu a především spoustu sportovního vyžití.

Osobní vlastnictví umožňuje financování hypotékou, kterou Vám ráda zařídím.
V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
16 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Harrachov, Nový Svět
ID
262-NP00412
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
248 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
233 m2
Plocha nemovitosti
2147 m2
Plocha zahrady
1635 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Scopus

RE/MAX Scopus

Olbrachtova 1065/46, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Kristýna Kmentová

Kristýna Kmentová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Harrachově?

Podobné nemovitosti