Prodej vily, Olomouc, Vídeňská, 1300 m2

Vídeňská, Olomouc

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Olomouci

Informace k domu

Historická vila Vídeňská 8, navržená rakouským architektem Jakobem Gartnerem, se nachází na prestižní adrese v centru Olomouce mezi parkem Smetanovy sady a historickým centrem města. Vila byla postavena v roce 1896 a v letech 2018 až 2020 prošla kompletní a náročnou rekonstrukcí, která zachovala původní architektonické prvky.

Nemovitost nabízí celkovou užitnou plochu 1 300 m² a je rozdělena do čtyř podlaží. V suterénu se nachází wellness centrum se saunou, fitness, whirlpool a vinotéka spolu s technickými místnostmi. V prvním nadzemním podlaží je prostorná hala, obývací pokoj s kuchyní, pracovna, apartmá pro hosty s koupelnou a šatna. Z tohoto podlaží je také přístup do nádherné zahrady. Druhé nadzemní podlaží disponuje třemi ložnicemi s vlastními koupelnami a WC, dvěma šatnami a halou. Z master ložnice je přístup na prostornou terasu. Třetí podlaží je stavebně připraveno pro vestavbu dalšího patra, což nabízí možnost rozšíření obytného prostoru.

Technické vybavení vily zahrnuje inteligentní domácnost KNX+GIRA, podlahové topení a chlazení, dvě tepelná čerpadla a plynový kotel, kamerový systém a zabezpečení, rekuperaci a úpravnu vody značky Viessmann. Vila je vybavena replikami původních oken s tepelně izolačními skly, masivními dubovými vlisy, obnovenými původními vitrážemi a replikou historické dlažby.

Součástí nemovitosti je nově vybudovaná zahrada, která byla navržena předním českým zahradním architektem Ondřejem Fousem a zahrnuje krásné rozárium. Tato historická vila představuje jedinečnou kombinaci historické elegance a moderního komfortu, což z ní činí ideální místo pro luxusní bydlení v srdci Olomouce.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 6. 2024
Adresa
Vídeňská, Olomouc
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
1300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1681 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Vídeňská 11

Vídeňská 634/6, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 104 lidí

Prodejce

Pavel Široký

Pavel Široký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Olomouci?

Podobné nemovitosti