Prodej vily, Praha - Dejvice, Pokojná, 533 m2

Pokojná, Praha 6 - Dejvice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Dokonale klidné místo k bydlení nemusí být vždy o kompromisu přesunout se za město, občas se objeví i možnosti, které nabízí právě tato nemovitost. Soukromí, klid, výhled do lesoparku a neuvěřitelná pohoda bez ztráty benefitů Prahy.

Praktická a účelně navržená dispozice z rukou renomovaného architekta, která je funkční pro život a plní každodenní potřeby jak početné rodiny, tak jednotlivce. Vila disponuje dostatkem parkovacích ploch, čtveřicí ložnic, velkým množství úložných prostor řešených šatnami, fitness a příjemnými venkovními prostory.

Dominantou stavby je první podlaží nabízející efektní propojení venkovního prostoru s elegantní kuchyní Poggenpohl, jídelnou, obývacím pokojem a venkovní terasou, která nabízí otevřený pohled do lesoparku za doprovodu zpěvu ptáků a dopoledního slunce, které se díky vhodnému umístění domu přesouvá v odpoledních hodinách k bazénu.

Milovníky gastronomie zaujme precizní zpracování kuchyně Poggenpohl doplněnou značkami Gaggenau a Miele s masivní kamennou deskou a také venkovní krbové ohniště. Noví majitelé ocení také privátních křídlo domu poskytující šatnu, koupelnu, ložnici s pracovnou a soukromou terasou s možností umístění vířivky v naprostém soukromí s výhledem do zeleně.

Zahrada se vzrostlou zelení je pravidelně upravována a poskytuje velkou míru soukromí.

Předností domu je jeho perfektní poloha, která vám ušetří čas při každodenních aktivitách a dopřeje velkou míru soukromí i v domě. Pokud je vaší vášní pohyb a sport, máte vyhráno. Určitě oceníte fitness se snadným průchodem k bazénu nebo výběh do přírody.

Nemovitost je ve velmi dobrém technickém stavu a disponuje moderními prvky, má hliníková okna s trojskly, předokenní stínění, podlahové vytápění, klimatizaci, alarm a jiné.

Všechny detaily najdete na webu nemovitosti fkr.cz/vilavsarce

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 6. 2024
Adresa
Pokojná, Praha 6 - Dejvice
ID
N664
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
497 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
533 m2
Plocha nemovitosti
1076 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Filip Král

Filip Král

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 6?

Podobné nemovitosti