Prodej pozemku pro bydlení, Velká Hleďsebe, Pohraniční stráže, 2088 m2 (ID: 2189413)

Pohraniční stráže, Velká Hleďsebe

2 401 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 443 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Velké Hleďsebi

Informace k pozemku

Nabízíme ke koupi stavební pozemek v Mariánských Lázních v části Velká Hleďsebe, do které jezdí z centra Mariánek městská doprava trolejbus. Pozemek 200m od lesa v klidné lokalitě plné zeleně je plně občansky vybaven - základní škola, školka, lékařské středisko, veterina, nákupní středisko, pošta, fotbalové hřiště a další hřiště.
Pozemek má celkovou výměru 2088, Dle vydaného regulativu ze st.úřadu lze postavit stavbu dvoupodlažní (2 podlaží plus podkroví) a zastavěnost pozemku je 40%.
Uzemním plán: and #34;stavby Smíšené obytné vesnického typu and #34;.
Inženýrské sítě: elektrika u spodního levého rohu pozemku, kanalizace, plyn a voda v chodníku u komunikace. Vzdálenost přípojky do 10m.
Komunikace: Asfaltová hlavní na spodní straně pozemku a vedlejší zpevněná vedoucí podél levé strany pozemku. V územním plánu je možná budoucí stavba rozšíření této obslužné komunikace, která zasahuje na kraj pozemku, plus vedení v ní dešťové a splaškové kanalizace (podél levé části pozemku, ale z rozhodnutí z r. 2020 je vyjádření obce, že stavbu již neplánují.

Za pozemkem se nachází fotovoltaická elektrárna, což je výhoda v tom, že vedle již nikdo nic nepostaví a s dobrým nápadem oddělení na obzoru zelení vznikne naprosto soukromý rozlehlý pozemek ničím nerušený prostor k bydlení 2km od centra města, ale v přírodě.
Financování a kompletní právní servis zajištěn, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
2 401 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 7. 2024
Adresa
Pohraniční stráže, Velká Hleďsebe
ID
28
Plocha nemovitosti
2088 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martina Běhanová

Martina Běhanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velké Hleďsebi?

Podobné nemovitosti