Prodej bytu 2+kk, Praha - Libeň, Kurta Konráda, 50 m2 (ID: 2189414)

Kurta Konráda, Praha 9 - Libeň

8 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 032 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi byt 2+kk s terasou s unikátním výhledem, u metra Českomoravská na Praze 9 Libeň. Bytový dům s poetickým názvem Sedmikráska, z dílny společnosti LOXIA z r. 2014, je mimořádný bytový dům, který o sobě svým designem už z dálky dává vědět.
S ohledem na orientaci domu a jeho umístění v blokové zástavbě je fasáda řešena atypickým způsobem pro maximální využití slunce a výhled. Oblé tvary místo pravých rohů a kombinace žlutých a bílých vln evokují sedmikrásku. Uvnitř bloku bytového domu je uzavřená parková zahrada.
Kompletně vybavený byt s rekuperací o velikosti 50m2 tvoří vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyní a terasou, ložnice, koupelna s vanou a wc, terasa z toho činí 6,5m2. Na chodbě úložné prostory za zrcadlem, kde je pračka, sušička, skříň. Velmi vkusně a moderně vybaveno, prodává se kompletně zařízen,

Adresa v bezprostřední blízkosti O2 arény a společenského komplexu OC Harfa nabízí veškerou občanskou vybavenost s řadou škol a školek, nedaleko se nachází prestižní gymnázium Jaroslava Seiferta, supermarkety či fitness (Welness Hotel Step, Saunový Svět Infinit). Najdete zde množství již zavedených restaurací, kaváren, obchodů i služeb. Zdravotní péči zajišťuje jen několik minut chůze vzdálená Poliklinika Vysočany. Nechybí ani rozsáhlé zelené plochy.
Vysočany a Libeň aspirují na další oblíbenou lokalitu v závěsu za Karlínem. Praha 9 patří v posledních letech k silně se rozvíjejícím pražským obvodům. Vyrostlo zde mnoho zajímavých staveb včetně obchodních center i developerských projektů.
Výbornou dopravní dostupnost metrem trasy and #34;B and #34; doplňují tramvaje, jejichž pravidelné linky jezdí po přilehlých ulicích Sokolovská a Českomoravská a vedou přes Palmovku a Florenc až do centra Prahy, případně opačným směrem na Vysočanskou a Černý most. V docházkové vzdálenosti najdete křižovatku Harfa, kde staví autobusy jedoucí na Prosek, Žižkov a do dalších částí Prahy. Pro cesty vlakem je tu také nádraží Praha - Libeň.

Byt je vhodný i k investičním účelům (dlouhodobý či krátkodobý pronájem), čistý měsíční výnos z pronájmu 24-26.000, Kč, což dosahuje výnos ke 4%.
SVJ Sedmikráska provozuje webové rozhraní pro veškeré informace. Náklad na služby poskytované s užíváním bytu činí 4.500 Kč na 2 osoby, další informace o fondu oprav a jeho aktuální výši podám osobně. V 1NP jsou nebytové prostory.
Samozřejmostí je vyřízení hypotéky. Ráda se s vámi uvidím na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
8 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Kurta Konráda, Praha 9 - Libeň
ID
64
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martina Běhanová

Martina Běhanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti