Prodej vily, Portugalsko, Alcantarilha, 250 m2

Portugalsko, Alcantarilha

17 457 000 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k domu

Vila na pobřeží Algarve s výjimečným designem exteriéru a interiéru a dispozice 4+kk s otevřeným obývacím pokojem, jídelnou a plně vybavenou kuchyní, třemi ložnicemi a třemi koupelnami s WC plus jedno samostatné WC. Součástí kuchyně je mikrovlnná trouba, myčka nádobí a pračka. Objekt je vybaven klimatizací, centrálním vysavačem, podlahovým vytápěním a elektrickými okenními žaluziemi. Užívat zdejšího podnebí můžete buď u zahradního bazénu nebo jsou zde k dispozici čtyři terasy (z toho dvě střešní) o celkové výměře 82m2 a jeden balkón 9m2.

Nemovitost se nachází v areálu golfového resortu. Místní sportovní klub nabízí kromě golfu, rekreačních sportů a profesionálních týmových tréninků ještě fotbal, tenis, dětské hřiště, hernu a fitness tělocvičnu.

Pokud budete mít zájem, vyhledáme Vám ideální nemovitost dle Vašich požadavků. Na výběr máme více než 700 nemovitostí od apartmánu až po vila domy na pobřeží Portugalska, Španělska, Dubaje. Zajistíme pro Vás kompletní servis a vše s Vámi rádi probereme na osobní schůzce.

– kompletní právní servis a finanční poradenství
– překlady a tlumočení
– správa nemovitosti v době, když zrovna nebudete mít chuť cestovat
– naplánujeme cestu, ubytování a program prohlídek

Stačí napsat nebo zavolat, s radostí Vás provedeme celým obchodem.

Parametry domu

Cena
17 457 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
24. 6. 2024
Adresa
Portugalsko, Alcantarilha
ID
0026
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
157 m2
Plocha nemovitosti
580 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jiří Šalát

Jiří Šalát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti